facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor titatimi

titatimi

Info

gepersonaliseerde hebbedingen • kadootjes • handgemaakte accessoires

Geschiedenis

titatimi maakt accessoires in fleurige en kleurige stofjes.

titatimi staat vaak op beurzen en marktjes. Hier vinden jullie een lijstje aan welke evenementen ik deel neem www.titatimi.be/nl/cms/verkopen---marktjes---beurzen/

titatimi
Timi Peeters
Processiestraat 20
1745 opwijk
0476/96.94.20
[email protected]
BTW-nummer: BE0639975613
Rekeningnummer: 734-1552291-09
IBAN: BE52 7341 5522 9109
BIC: KREDBEBB



"titatimi is winkel met webshop met de leukste kadootjes om jezelf of al wie je liefhebt te verwennen.Alles wat in de webshop staat, vind je ook terug in de winkel: thema kadootjes: moederdag, juffen, verlies, verjaardag, ... Maar ook heel wat oorbellen, handtassen, kaarsen, verzorgingsproducten, kinderkadootjes, wenskaarten, stationary, lekkernijen, ...Als je in de webshop bestelt:- afhalen mogelijk tijdens de openingsuren- verzenden via Bpost- wij verzenden rechtstreeks aan wie jij een kadootje wil geven."
Adres: processiestraat 21, 1745 Opwijk
Telefoonnummer: 0476969420
Stad: Opwijk
Route: processiestraat 21
Postcode: 1745



op zoek naar gerelateerd: Memory shelf groothandel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oxfam-Wereldwinkels Opwijk Oxfam-Wereldwinkels Opwijk 162 meter heerlijke Fairtradeproducten. Fijne koffie en aangename wijnen. Vriendelijke bedienin...
Gift & Fun Bvba Gift & Fun Bvba 165 meter
Recensies
Leuk winkeltje waar je steeds voor iedereen en voor jezelf een geschikt cadeautje vindt.
Heerlijk winkeltje met o.a. originele eigentijdse cadeautjes, mooie en geen dure! handtassen, hippe oorbellen en toffe wenskaartjes. Zalig om daar rond te snuisteren, altijd de moeite waard om eens te gaan kijken in de winkel of in de webshop want er zijn heel regelmatig nieuwe spulletjes te ontdekken. Het enthousiasme en de passie van Timi voor haar winkel op de sociale media zorgden ervoor dat ik benieuwd werd naar Titatimi en het is echt een aanrader. Ik ben verkocht.
Dit is het tofste geschenkenwinkeltje van uren in de ronde. Voor ieder wat wils van de allerleukste merkjes... van droogbloemen over handtassen, oorbellen, toiletzakjes tot kaarsen en kaartjes... het gamma verandert regelmatig... er is altijd wel iets te ontdekken. Vindt je je ding niet onmiddellijk? Dan zal de super vriendelijke en behulpzame Tita"timi" je met de glimlach helpen!
Super leuk winkeltje met originele artikels. Altijd goed om snel binnen te springen voor een last-minute caseautje, maar ook om gewoon eens rond te kijken en te ontdekken. Bovendien kan je zowel cash, als met de kaart en met payconiq betalen. De vriendelijke dame achter de balie is natuurlijk ook een pluspunt ;-
Bij titatimi kan je steeds terecht voor een origineel, fijn, nuttig, grappig, lief... cadeautje of verwennerij voor jezelf. Het mooie cadeaupapiertje en de fijne babbel krijg je er gratis bij. Topwinkeltje waar je voor elke prijs en voor ieder wat wils kan vinden!
Gezellige winkel met de leukste hebbedingetjes. Ideaal om een cadeautje te scoren. Timi neemt ook steeds de tijd om jouw geschenkje heel mooi in te pakken. Een aanrader!
Hét adres in Opwijk en omstreken voor de origineelste cadeautjes te kopen! Timi staat je bij met raad en daad. Ook online een perfecte service!
Heel leuke winkel met toffe spulletjes om cadeau te geven, of gewoon voor jezelf!
Via webshop leuke cadeautjes besteld voor een goede vriendin. Alles is supersnel geleverd. Zeker een aanrader
Topwinkel met ongelofelijk lieve eigenares! Weet je niet wat kopen? Bij titatimi vind je zeker iets leuks én betaalbaar! Voor elke leeftijd trouwens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid