facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Titanic E//

Titanic E//
Adres: Van Bunnenplein 13 , Knokke 8300, BE
Telefoonnummer: 050 62 37 67
Stad: Knokke
Route: Van Bunnenplein 13
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: a deck titanic, boat deck titanic, titanic blueprints, titanic c deck, b deck titanic, titanic f deck, titanic deck plans, titanic d deck
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Coup Vert Le Coup Vert 1 km Zeer duur voor wat je krijgt Bij een salade van let wel 38€ moet je blijkbaar nog 2€ ...
Recensies
Leuke plaats voor de kinderen met een binnenspeeltuintje.
Lang geleden dat ik nog zo slecht heb gegeten. Het uitgedroogd stukje kip, gekruid met enkel een beetje peper en zout, was gewoon echt niet lekker. De frieten waren vermoedelijk 3x gebakken en ook dat potje verslenste sla wou je niet meer opeten. Achteraf vroeg de ober zelfs niet of het in orde was. Vermoedelijk kende hij het antwoord al... Ondermaatse brasserie die wellicht overleeft op toeristen, want daar ga je geen 2 keer.
Nog nooit zo’n trage bediening gezien! Slechts 3 zaalmedewerkers voor een gigantisch groot restaurant, waarvan 1 ober onvoldoende opgeleid was. 3x werd een verkeerde bestelling aan tafel gebracht. Mensen moesten 30min wachten op een drankje, eten kwam sneller op tafel! Tafels werden niet afgeruimd,... pure chaos! Ook eten was van matige kwaliteit! Nooit meer!!!!
Goed gelegen. Kindermenu en binnenspeelplein. Uitgebreide kaart.
Toen het nog Titanic was, was het er lekker. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Correcte en sympathieke bediening. Nu is de zaak overgenomen door L'Orangerie en is het niet meer zo goed. Rare garçons die okselgeur hebben, Natuasaus bestellen en Hollandaise saus krijgen. Om dat Nantuasaus op was hadden ze in de keuken op eigen houtje beslist dat ik maar Hollandaise saus moest eten. 3x rekening vragen en garçons blijven gewoon een gezellig praatje houden met het andere personeel. Zanderige mosselen. Nee het is niet meer zo'n aanrader.
Hier lekkere garnaalkroketten en mosselen gegeten. Voor betaalbare prijzen en een vriendelijke bediening. Na een ganse dag wandelen in een stevige zeebries deed het deugd om hier te eten.
Voor de kinderen heeft dit restaurant een speelgedeelte en een magnetron om babyvoeding op te warmen. De man die ons bediende was vriendelijk en stond open voor een gezellig praatje. Het eten was lekker.
Leuke plaats om met kindjes te gaan eten. Binnenspeeltuin zorgt voor voldoende entertainment tijdens de wachttijd die heel snel gaat.
Toeristisch restaurant. Weinig kwaliteit voor veel geld supplement voor sauzen, frietjes. Zeer weinig groenten bij steak of gamba's. Wel vriendelijke bediening. Speelkamer voor kinderen.
Korte wachttijden zeer lekker eten vriendelijk personeel en fijne indoor speeltuin voor kinderen....ideaal restaurant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid