facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tisson Resto

Tisson Resto

Info

Tisson Resto is een klein restaurantje gelegen te Mortsel waar gezellig en lekker getafeld kan worden.

Geschiedenis

Tisson Resto is een klein, gezellig restaurantje op een eerste verdieping in het centrum van Mortsel. Onze keuken biedt Frans-Belgische klassiekers, alsook heerlijke voorgerechten, pasta's, salades, stoofpotjes, vis- en vleesgerechten. Naast de vaste kaart worden er dagverse suggesties aangeboden volgens marktaanbod. Voor uw gelegenheden naar alle aard kan er beroep worden gedaan op Tisson Catering.



"Tisson Resto is verhuisd naar ROCCO•MORTSEL om de hoek op 200m naar een nieuwe locatie in een oud herenhuis met groot tuinterras. De menu is in grote lijnen dezelfde als bij Tisson.Tijdens de lockdown brachten wij de gin van Mortsel • Klein-Zwitserland uit die gemaakt werd met lokale botanicals die ook effectief op het natuurreservaat van Mortsel groeien. Deze is te degusteren of te koop bij rocco of de lokale handelaars."
Adres: Prins Leopoldlei 106, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: +3232913123
Stad: Mortsel
Route: Prins Leopoldlei 106
Postcode: 2640



op zoek naar gerelateerd: Rocco Mortsel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tartuff - Vienna Tartuff - Vienna 237 meter Fijn dat de nieuwe eigenaars de huiselijke en gemoedelijke stijl overnemen van de vor...
Brasserie Ter Linde Brasserie Ter Linde 255 meter Wij, 2personen, zaten er alleen op een woensdag om 17u. Er waren nog 2 mensen maat da...
De Vlegel De Vlegel 308 meter Hadden direct een plaats ...is iets minder persoonlijk maar de bediening is vlot, iem...
Frituur Pick Nick Frituur Pick Nick 433 meter Lekkere frietjes, vriendelijke en correcte mensen.
Theatercafé Theatercafé 497 meter Raar of zelden kwam ik in zo een gezellig en aangenaam café. Het was niet op etenstij...
Brasserie Pastis Brasserie Pastis 534 meter Lekker gegeten en gedronken en vriendelijke bediening ik een gezellig restaurant
Bistro De Stadstuin Mortsel Bistro De Stadstuin Mortsel 588 meter Wij hadden gereserveerd met een Groupon bon. Slechte bediening! We kregen pas na 10mi...
Cosy Kitchen Cosy Kitchen 756 meter Super lekker. Wij hadden de vlees selectie. TOP TOP TOP!!!
Frituur klavertje Frituur klavertje 969 meter Super lekkere frietjes, super vriendelijke dame!
Papatya Papatya 1 km Door goede reviews tot in Mortsel gekomen. Het papatya menu was een zeer aangename ke...
Recensies
Tisson is één van mijn favoriete restaurants in Mortsel. Er heerst een enorm gezellige sfeer dat je enkel hier kan vinden. Het restaurant bevind zich boven een café, dus voor sommigen is dit een verborgen juweeltje. Zeker de moeite om eens langs te gaan als je van klein en gezellig houdt. Menukaart is gevarieerd en zeer schappelijke prijzen. Vergeet zeker niet te reserveren want plaatsen zijn beperkt.
Uitstekend restaurant. Topkeuken, vriendelijke bediening. Betaalbaar. Prijs/kwaliteit beste in de wijde omgeving. Één minpuntje waar de uitbaters weinig te verwijten valt: er zat een wel héél lawaaierige groep iets te vieren. Ze maakten het de rest van de klanten onmogelijk om op een normale manier met elkaar te praten. Toch een beetje respect hebben voor de anderen in de toekomst misschien?
We zijn hier al een paar keer geweest en worden telkens aangenaam verrast! Kaart en suggesties zijn uitgebreid genoeg en het eten is heel lekker! Personeel is super vriendelijk! Kortom alle elementen voor een geslaagde en gezellige avond!
Deze zaak is het aanraden waard. Lekker eten aan correcte prijzen. In deze coronatijden in de Pieter Reypenslei gevestigd. Leuke lieve gastvrouw, en waaaaanzinnige kok. Komt dat zien, maar vooral proeven. Topadres.
Erg gezellig, heel lekker eten. Typisch Belgische keuken, vrij verfijnd. Bediening is tof, en sfeer is perfect om avondje gezellig te tafelen, babbelen en eten.
Bistro met uitstekende keuken en vriendelijke service. Geen uitgebreide kaart, maar toch vodoende gevarieerd. Ook steeds enkele suggesties buiten de kaart. Alles uiterst vers en heerlijk. En bovenal een eerlijke prijs. Best reserveren, want het restaurant is al aardig bekend.
Geen gastronomische ervaring, maar je eet er wel lekker aan zeer redelijke prijzen. Akoestiek is echt wel een probleem, ook als er niet zo veel tafeltjes bezet zijn.
Prijs kwaliteit dik ok. De bediening was erg vriendelijk. De bierkaart mocht iets uitgebreider zijn.... Max 4 gerechten per tafel.
Gezellige omgeving, eerlijke veeal Vlaams geïnspireerde keuken voor een faire prijs. Beperkt aantal plaatsen. Correcte en vriendelijke bediening.
Een rustige, warme, leuke plek waar de sfeer en het lekker eten jou met open armen verwelkomen. Voor mij op wandelafstand, een pure verwennerij én waar voor mijn geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid