facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tips ‘n Toes Willebroek

Info

Gecertificeerde nagelstyliste en cosmetische pedicure



"Hallo!Fijn dat je je weg gevonden hebt naar mijn nagelstudio!Je kunt bij mij terecht voor gelnagels, rubberbase behandeling, esthetische pedicure, laserontharing en een lashlift met een extraatje.Tot binnenkort!Ilse"
Adres: Mechelsesteenweg 20, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 0497547309
Stad: Willebroek
Route: Mechelsesteenweg 20
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 21:00
Dinsdag: 17:30 - 21:30
Woensdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Nagelstudio Karin, Gelnagels Puurs, Nagelstudio Bornem, Mademoibelles, Gelnagels Malderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidsinstituut Sofie Schoonheidsinstituut Sofie 8 km Vriendelijke ontvangst en super goede behandeling, zodat je het verschil goed voelt, ...
Nail Perfect Nail Perfect 8 km Bij Nail Perfect kan u terecht voor: Gelnagels en gellak Enkel op afspraak 0471/75.3...
NAIL it NAIL it 9 km Nu ik NAIL it ken weet ik wat schoonheid is.
Beautique Beautique 9 km Vriendelijk, op tijd, correct, fantastische service, steeds meer dan tevreden!
Recensies
Een heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop, met representatieve foto's. Heel leuk om regelmatig iets nieuw te ontdekken. De informatie die je er aan toevoegt is een meerwaarde en een grote hulp.
Ilse is een enthousiaste en zeer bekwame nagelstyliste. Ik kom elke keer super blij bij haar buiten én krijg hopen complimentjes over haar nagels die overigens enorm lang mooi houden. Naast de uitgebreide keuze aan kleuren, cat eyes, glitters en mat, is Ilse ook een crack in het maken van prachtige nail art ze neemt echt haar tijd voor jou als klant en dit alles in een rustig, modern kader. Zeker een aanrader!
Mijn eigen nagels zijn erg broos en buigzaam. Na jaren dromen van lange en elegante nagels, is Ilse er in geslaagd om ze mij effectief te geven. Kleine zoektocht naar de juiste merken en hechtingslaag, maar dat doet ze met de glimlach! Alles wordt met veel zorg heel fijn afgewerkt zodat je wekenlang plezier hebt van haar werk. Toch kijk ik elke keer uit naar de volgende afspraak om uit het gigantische aanbod aan kleuren, glitters of ander moois weer iets te mogen kiezen.
Ilse is een toppersoon en werkt super goed. Ze zet hele elegante nagels en luistert goed naar wat de klant wilt. Prijs-kwaliteit is perfect! Dit salon is een echte aanrader voor iedereen wie mooie nagels wilt, of zich eens goed eens wilt laten verwennen!
Als man dacht ik nooit een manicure kunnen nodig te hebben, maar Ilse heeft me overtuigd! Ze heeft een warme persoonlijkheid en is zeer begaan met het welbehagen van de klant en gooit er soms een leuk grapje tussen. Zeer tevreden van, meer van dit!
Ik heb door ziekte erg broze en hopeloze nagels. Ilse is de persoon die met veel geduld en toewijding er alles aan heeft gedaan om de juiste producten en handelingen te zoeken die aangepast waren aan mijn nagels. Ilse heeft een passie en dat voel en zie je. Dank je daarvoor, je hebt me weer vrouwelijk doen voelen met mijn handen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tips ‘n Toes Willebroek met het openbaar vervoer


Mechelen Korenmarkt 170 meter
1
Mechelen Korenmarkt 170 meter
Mechelen Korenmarkt 190 meter
1
Mechelen Korenmarkt 200 meter
Mechelen Lange Schipstraat 260 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid