facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tino Tapis

Adres: Boulevard du Midi 3 Zuidlaan 3 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 511 17 85
Stad: Brussel
Route: Boulevard du Midi 3
Huisnummer: Zuidlaan 3
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Magasins Tapis Bruxelles, Tapis pas cher Bruxelles, Tonton Tapis Bruxelles, Tapis pour mosquée Bruxelles, Magasin Tapis Molenbeek, Tapis Uccle, Tapis Drogenbos, Magasin de tapis autour de moi
Recensies
Kleine zelfbouwmarkt met een divers assortiment. De winkel heeft veel hoekjes en kantjes, maar vraag gerust raad aan het vriendelijke personeel mocht je het niet vinden. Beneden is er een groot aanbod linoleum, laminaat o.a. Quick-Step en tapis plein .
Goede sfeer en hulp
Zeer uitgebreide dhz zaak nabij het centrum.
De perfecte plek voor wie een fluopaars everzwijnenvel zoekt
Goedkope winkel op de Zuidlaan te Brussel
Vriendelijk personeel!
Zeer goed gevuld, enorme keuze op verschillende verdiepingen. Zeer hartelijke ontvangst, zeer hartelijke bediening en zeer commerciële instelling bij moeilijkheden. Aan te bevelen, de eerste stap op de weg is niet erg boeiend, maar voorbij de deur, verrassend, alleen keuze en goede materialen!
Zeer vriendelijke ontvangst, altijd vriendelijk en vrolijk personeel, een bijzonder gezellige sfeer en goed advies! ik ga er alleen heen!!
Was oké veel bricolage-items. U vindt er vrijwel al uw benodigdheden voor het bouwen of renoveren van kleine woningen.
Veel keuze voor verf, loodgieterswerk, vinyl en vloerbedekking evenals de elektriciteitsafdeling, een echte brico wat... Het personeel is attent en zal u zo goed mogelijk adviseren voor elk type materiaal of werk dat thuis moet worden uitgevoerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid