facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tinneke's food & drinks

Tinneke's food & drinks

Info

Mobiele foodtrailer met vaste plaats op de parking van Garage Sinonquel, Ten Bergstraat 2 te Willebroek!
Verse pasta's, home made dagsoep en verse cake!



"Tineke's Koffiehuisje is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in het serveren van verse pannenkoeken uit de pannen aan tafel. Meer dan 150 verschillende soorten. Eveneens hebben wij als specialiteit onze Croque's.. geen tussendoortje, maar een ganse maaltijd. Ook onze uitgebreide bierkaart is een aanrader ! Santé en smakelijk.. Tineke & Vincent opgelet, onze zaak is volledig rookvrij, maar er is wel een roker ruimte aan de ingang van de zaak "
Adres: Liersesteenweg 291, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: 0473971318
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Liersesteenweg 291
Postcode: 2860


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 14:30
Dinsdag: 10:30 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BarSensa BarSensa 3 km Zeer fijne samenwerking. Goeie afspraken en de kans gekregen om het ijs op voorhand t...
The chicken factory The chicken factory 3 km Elke week brengen wij u de lekkerste gebraden kippen . En dit al 25 jaar lang .
Recensies
Zeer lekkere croques met veel groenten en fruit, bovendien heerlijk vers Super veel lekkere keuze pannekoeken Warme pannekoeken in je bord Lekker eten, mooie portie, waar voor je geld Een zaak waar wij met onze peuter bij mooi weer terugkeren, zodat hij kon rondrennen in de tuin. Kindvriendelijkheid: Geen speelhoekje binnen Speeltuin buiten tuintje gesloten tijdens herfst en winter begrijpelijk Kinderstoelen ja Parkeren: Kleine parking
Super lekkere pannenkoeken gegeten tegen een heel democratische prijs. Twee grote pannenkoeken uit de pan aan tafel geserveerd. Zelfs voor een stevige eter een uitdaging. Ook de koffie is heel lekker. Aanrader dit adresje Parkeren: Vlot parkeren op eigen parking van de zaak
Het was lekker. Een ferme enkele croque Hawaï en dubbele pannenkoeken. Volle buik. Wel tijd om het interieur eens op te vrolijken, als er budget voor is. Kindvriendelijkheid: Speeltuigen aanwezig. Rolstoeltoegankelijkheid: Alles gelijkvloers.
Lekker en gezellig. Extreem veel keuze aan Pannenkoeken, wafels en ijs coupés. Zoveel keuze hebben wij nog nooit gezien! De moeite om eens te komen! En zeker niet duur voor wat je krijgt. Aanrader!
Ruime keuze aan verschillende soorten pannekoeken, alleen miste ik de laatste keer een beetje smaak en vielen ze iets fletser uit ten opzichte van de andere keren we al zijn geweest... Maar het zal me zeker niet weerhouden terug te keren!
Ik kwam hier met een goede vriendin eerste keer aanraden van een vriendin. De sfeer was al heel raar toen we binnenkwamen heel onvriendelijk de radio stond zo luid dat het me stoorde
Tof eerst zatten we alleen wat kou binnen Maar daarna top warm en meer volk Was ook een regen dagEten: 5/5
Blijft een tip zaakje met heerlijke pannenkoeken. Enkel nu omdat we met 9 waren hadden ze ons in de veranda gezet en was niet gezellig en vooral koud zeker voor iemand van 93 en gevaarlijk als ze naar de touket moesten. We zaten precies afgezonderd. Due veranda is nu echt geen meerwaarde dus een mindere ervaring.
Heerlijk gegeten en genoten van een gevuld buikje en babbel met de ‍ chef Vincent - Voor herhaling vatbaar
Super lekkere pannenkoeken en veel keuze. Bediening was minder. Niet heel vriendelijk...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid