facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tinneke Plateau

Info

Tinneke Plateau is groot theater voor kleine mensen.

Geschiedenis

Tinneke Plateau is groot theater voor kleine mensen waar we graag, liever, liefst spelen met wie waaah! woorden, bewegen tot we in knoop zitten, improviseren maar ook vanbuiten leren, onderzoek doen naar verschillende tranen (van krokodillen, verdriet of geluk) en de lach, liefst de slappe.

Op het einde van elk semester kunnen de mama’s en papa’s komen genieten van een open les- of toonmoment, van eigen deeg weliswaar.

Tinneke Plateau is een initiatief van het eTG in samenwerking met Jeugdcentrum 't Velt. Het eerste semester bestaat uit wekelijkse lessen waarin we kinderen laten kennis maken met wat je met lijf en woorden allemaal kan. We werken zowel met dingen die zo maar ineens uit onze mond floepen als met bestaande gedichten en verhalen. In het tweede semester werken we verder op hetzelfde elan maar spitsen we ons toe op een thema dat in het eerste leuke dingen tot stand bracht.

DOELGROEP: 3de 4de leerjaar (geboortejaar 2005, 2006)
TIJDSTIP: elke woensdag (uitgezonderd vakanties) van 14u tot 16u, eerste les op 16/09
LOCATIE: Jeugdcentrum 't Velt, Veltwijcklaan 19, Ekeren
INSCHRIJVINGSGELD: €40 (eerste semester) €50 (tweede semester)
INFO, VRAGEN & INSCHRIJVINGEN: Tim (0472 55 51 25), Kat (0494 37 94 24) of [email protected], www.eetgee.be



"In de praktijk bied ik psychotherapie aan kinderen en jongeren, daarnaast krijgen ouders met opvoedingsvragen en/of bezorgheden rond hun kind ruimte in de ouderbegeleidingen. Sindskort specialiseer ik me parental infant mental health en perinatale psychologie.De praktijk is kleinschalig maar ik heb een ruime expertise in moeilijkheden bij kinderen, jongeren, in opvoeding en perinatale psycholo die ik aanvul door een intensieve en wetenschappelijk onderbouwde therapieopleiding aan de UA, bijscholingen en supervisie/intervisie met gedreven collega's. Met mijn twee voeten in het werkveld en een bestuursfunctie in de regionale psychologenkring Antwerpen-Noord engageer ik me voor mijn cliënten en collega's psychologen en onze aller belangen."
Adres: Akker 14, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 0494379424
Stad: Ekeren
Route: Akker 14
Postcode: 2180


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ETZ - Ekerse Theaterzaal ETZ - Ekerse Theaterzaal 383 meter Heel warm inde zaal en ook in de cafetaria
Zaal 't Rood dak Zaal 't Rood dak 618 meter Geweldig optreden van Elke.
Academie Ekeren Academie Ekeren 1 km Fijne muziekschool. Ontspannen en tegelijk bedrijvige sfeer.
252 cc 252 cc 2 km Dit is de pagina van 252 cc - cultuurcentrum Ekeren. Bekijk ons volledige programma...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid