facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TINK-begeleiding

Info

Ik geef loopbaanbegeleiding op basis van een KernTalentenanalyse



"In mijn kleinschalige huiselijke praktijk kan je terecht voor een KernTalentenanalyse en professioneel loopbaanadvies.In omvang is TINK-begeleiding klein en dat is een bewuste keuze. Voor mijn dienstverlening daarentegen streef ik naar grootsheid en geef ik altijd 100% van mezelf. Ik werk met één van de beste methodes ter wereld op dit gebied, nl. de KernTalentenmethodiek cfr. onderzoek betrouwbaarheidsindex Prof. Dr. Elke Van Hoof - VUB. Dit is een unieke, uiterst doeltreffende en efficiënte methode om te komen tot meer zelfinzicht. Daar waar meestal algemeen en oppervlakkig gewerkt wordt, zorg ik voor diepgang en ruimte voor persoonlijke groei in een warme en gezellige sfeer.Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!"
Adres: Diamantstraat 10, 3960 Bree
Telefoonnummer: +32498680943
Stad: Bree
Route: Diamantstraat 10
Postcode: 3960


Recensies
De TINK-begeleiding heeft me een broodnodig overzicht met Iris' perspectief gegeven op hoe, met wie en met wat mijn loopbaan in richtingen evolueren kan, opdat een job beter bij mijn professionele én persoonlijke noden en behoeften past . Iris' uitgebreide ondersteuning in tijd, luisterbereidheid en tips in functie van kerntalenten is van harte ontvangen, inzichtelijk welgekomen en concreet in ontwikkeling. Dank je wel!
Na een moeilijke periode op het werk en veel twijfels ben ik bij Iris terechtgekomen. Een heel warme en vriendelijke dame die samen met me op zoek is gegaan naar wie ik ook weer ben in de kern van mezelf. Met tot gevolg, een heerlijke en plezante ontdekkingstocht naar mijn kerntalenten. Ik sta steviger in mijn schoenen hierna en durf terug in het diepe te springen.
Ik was aangenaam verrast hoe accuraat de kerntalenten methode is. Mooie inzichten, bruikbaar voor zowel werk als privé. Ik weet nu dat ik meer kan en wil dat ook gaan doen. Fijn ook de aangename begeleiding van Iris, to the point zoals het moet.
Goede coaching! Zeer veel details over mezelf te weten gekomen. Was zeker de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid