facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tine's Stoof

Tine's Stoof

Info

Tine's Stoof is een sfeervol Engels huisje met een AGA-fornuis waar het eten bereid wordt op een degelijke, herkenbare manier. Geen hocus-pocus, u ziet wat

Adres: Turnhoutsebaan 51 , Oostmalle 2390, BE
Telefoonnummer: 03 312 41 14
Stad: Oostmalle
Route: Turnhoutsebaan 51
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: tine's stoof whisky, dims dram whisky shop, menu tine stoof, bistro nobis, restaurant oostmalle, de degustatie, restaurant malle, lotier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Janssens/Paul Janssens/Paul 460 meter
De Eiken De Eiken 2 km Voor mij het restaurant met het mooiste terras en tuin. Wij hadden een tafeltje boor ...
Recensies
Super lekker en zeer vers van eten , een echte aanrader
Zeer goed, Lekker Verzorgd Kwaliteit
Prachtig terras, lekker gegeten maar wel zeer beperkte kaart maar dan ook weer verstaanbaar omdat de eigenaar denk ik, dit helemaal alleen doet .. Zeer gezellig Interieur..
Nog nooit een restaurantje binnen gestapt waarbij je het gevoel had, je bij je oma in de keuken aanschuift. We hadden keuze uit 3 lunchgerechten. Eenvoudig, erg lekker en zeer hartelijke host.
Moest ik zo goed kunnen fotograferen als deze mensen kunnen koken, entertainen met weetjes over whisky en een prettige sfeer en omgeving maken; dan zouden hier fantastische beelden staan. Een aanrader van formaat!
Perfecte service, altijd vers door beperkte kaart.
Als steeds gezellig en aangenaam. Koken zonder franje maar steeds heel lekker en prima gebalanceerd. Met de gepaste whisky erbij voor wie daar zin in heeft, met een lekker flesje wijn, een biertje of frisdrank voor wie daar de voorkeur aan geeft. Heel vriendelijke bediening. Gemoedelijke sfeer. Wij komen zeker nog vaak terug.
Voor het eerst hier geweest en we werden door beide uitbaters hartelijk ontvangen. Een huiselijk gevoel, ook omdat het eten op een aga kachel inde eetruimte klaargemaakt wordt.
Heerlijk gebak en super gezellig. Volgende keer gaan we voor een diner. 100% de moeite!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid