facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tine's groentenmandjes

Tine's groentenmandjes

Info

Tine teelt groenten in haar eigen serre en maakt groentenpakketten die ze elke maandagavond verdeelt in meerdere afhaalpunten in A'pen en het Waasland

Geschiedenis

In 2013 kochten we aan de overkant van de beek een stuk grond met een grote serre op. Vroeger werden hier sierplantjes geteeld op gronddoek. We hebben de gronddoek verwijderd, hebben de omschakeling naar bio aangevraagd, hebben de grond gevoed met compost en groenbemester en in 2014 zijn we met de eerste teelten van start gegaan.

'Tine's groentenmandjes' is de eerste poot van ons project 'Kleibeek'. Tine wil groentemandjes naar Antwerpen brengen en aan de man brengen in haar vroegere garage in Borgerhout, aan de Mertensstraat 9, aan het Krugerplein dus, dit op maandag tussen 17u en 19u. Net ervoor worden ook pakketten geleverd bij La Popote aan het Kievitplein (16u) Op woensdagmorgen worden pakketten geleverd in het Waasland. (Koek en Ei in Sint-niklaas en bij een particulier in Nieuwkerken-Waas) Er zijn dan ook pakketten af te halen in de Potterstraat 30, het thuisadres, dit over de middag tussen 11u45 en 12u45, en dan terug 's avonds tussen 19u en 20u.

In 2016 komt er een stuk zelfpluk bij van kruiden, bloemen en kleinfruit, gedurende de maanden mei tot oktober. (aardbeien mei-juni en frambozen juli-september).
In 2016 zou ook gestart worden met een winkeltje dat aan het woonhuis paalt in de Potterstraat in Sint-Pauwels. Mensen kunnen dan meermaals per week komen wandelen in de tuin, zelf één en ander plukken en kopen in het winkeltje: eigen groenten, en een waaier aan droge voeding, biowijnen en kazen.

Maar nu eerst Tine's groentemandjes: mensen kunnen zich inschrijven voor een maand, vier maanden of ineens een heel jaar. Een 'gewone' groentemand, voor een klein gezin van 2à3 personen bestaat uit 5à6 groenten en kost 50 euro/per maand of 180 euro/4 maanden. Een jaarlijks abonnement kost 500 euro.
Een éénpersoonmandje kost de helft en bestaat uit 3à4 groenten in kleinere porties. Een grote groentenmand is 70 euro/maand en 250 euro/4 maanden, 700 euro/jaar. Daarin zitten 7à8 groenten in grotere porties.

Voor inschrijvingen graag mailen naar [email protected]



Adres: Potterstraat 30, 9170 Sint-Pauwels, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 495 12 44 33
Stad: Sint-Pauwels
Route: Potterstraat 30
Postcode: 9170



op zoek naar gerelateerd: Kleibeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Achterhuys 't Achterhuys 232 meter Mix van brocante en nieuwe woonsfeer voor binnen en buiten !
Recensies
Mooie keuze aan groentjes en fruit van eigen kweek en teelt. Sinds vorig jaar ook een winkeltje met bioproducten en streekproducten. Ook vegans vinden hier zeker hun ding. Supervriendelijke bediening, en in het seizoen kan je hier buiten wandelen en frambozen plukken ook leuk met kinderen.
Bio, lokaal en goed gepresenteerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid