facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tine

Tine

Info

Ontspanning en naar de kapper gaan is een combinatie die jij nog niet kent? Maak dan snel en gemakkelijk online je afspraak bij Kapsalon Tine in Zolder.

Geschiedenis

Kapsalon Tine, gevestigd in De Drij Dreven 19 te Heusden-Zolder is niet zomaar een kapsalon.
Het ademt mijn twee passies uit: de liefde voor mijn vak én voor de jaren ‘50, ‘60 en ‘70.

De naturel van jazz zangeres Peggy Lee en actrices Audrey Hepburn en Marilyn Monroe hebben me altijd gefascineerd en ook vandaag geniet ik eindeloos van de nummers van Along Comes Mary, een eigentijdse jazzband die net als ik soms graag buiten de lijntjes kleurt en houdt van gezelligheid!

In mijn kapsalon knip ik trendy, klassieke en retrokapsels voor dames, heren en kinderen. Ook kunt u mij inhuren voor uw verjaardagsfeest of event. Dan kom ik met een mobiel retrokapsalon naar u toe en geef ik uw feestgangers graag een nieuwe look! Ik werk enkel op afspraak en ben ook beschikbaar op feestdagen of bij speciale gelegenheden.

Kom naar Kapsalon Tine én laat u inspireren door de nostalgie. Of om het met de woorden van mijn idool Audrey Hepburn te zeggen: “The most important thing is to enjoy your life, to be happy and to believe in miracles.”



"Ontspanning en naar de kapper gaan is een combinatie die jij nog niet kent? Maak dan snel en gemakkelijk online je afspraak bij Kapsalon Tine in Zolder."
Adres:
Telefoonnummer: 0471452896
Stad: Zolder



op zoek naar gerelateerd: Kapper Heusden-Zolder, Kapsalon Heusden, herenkapper heusden-zolder, turkse kapper heusden-zolder, kapper koolmijnlaan heusden-zolder, Kapper Heusden (Destelbergen)
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidsspecialiste Jolien Schoonheidsspecialiste Jolien 696 meter Zeer goede ontvangst, vriendelijk Zeer professioneel Staat altijd klaar voor de beste...
Hairdresser Rowena Hairdresser Rowena 811 meter Hele vriendelijke en bekwame kapster, ik was onder de indruk van haar professionalite...
Kapsalon Chique Kapsalon Chique 901 meter Weer gans verwend
Stylies Stylies 1 km Heb de kapster carte blanche gegeven en was heel tevreden met het resultaat. Ze heef...
CreaLou CreaLou 1 km Super vriendelijke mensen. Heel mooi geknipt en uitstekende barbier. Echte aanrader!
Yess for Hair Yess for Hair 2 km Ik heb enkele maanden gewacht om een review te schrijven, omdat bij mijn vorige kappe...
Lichaam en geest in balans Lichaam en geest in balans 2 km Een (therapeutische) massage bij u aan huis of in de praktijkruimte te Heffen (Mechel...
Royal Hair Royal Hair 3 km Even verdwaald op zoek naar een kapper, kwam ik terecht bij één van de leukste en be...
Aysegül Balci Hairboutique Aysegül Balci Hairboutique 3 km Zeer tevreden van hun werk!
Saglamlar kozmetik Saglamlar kozmetik 3 km Vertaald door Google Beste Origineel Beste
Kapsalon New look Kapsalon New look 4 km Zeer goeie kaper, als je alleen je haren laat knippen is het maar 15min en 15euro. Oo...
1998 1998 4 km Nood aan een nieuw kapsel of leuke nagels? Dan ben je meer dan welkom bij Studio Sty...
hairstyling evelien hairstyling evelien 5 km Top kapster ! Moeder en dochter altijd Even vriendelijke. Mooie resultaten !
Haarmode Carolien Haarmode Carolien 5 km Top kapster aan een betaalbare prijs. Ik rij er speciaal een half uur voor om
Hondenkapster Mieke Hondenkapster Mieke 5 km Mijn hondjes komen hier als prins en prinses terug buiten
Trimiris-Hondentrimster aan huis Trimiris-Hondentrimster aan huis 5 km Hondentrimster die bij jouw thuis komt in regio Limburg voor zowel klein als groot.
Coiffure Linda Coiffure Linda 6 km Zeer goede kapster ,mercie Linda
Massagesalon Eddy Massagesalon Eddy 6 km Geweldige geneeskracht door massage, voetreflexologie of bloedzuigertherapie.
Recensies
Heerlijke zwangerschapsmassage, pure ontspanning voor mama en baby!!! Grote keuze uit heerlijke geuren die de ervaring volledig afmaken! Heel rustgevende ruimte met leuke passende muziek!
Tijdens het wassen krijg je een hoofdmassage. En die is geweldig je voelt het kriebelen tot in uw tenen. En de ontvangst is ook altijd op met een kopje koffie of thee.
Mooie hippe kapsalon met super service!
Vriendelijk met een topservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid