facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timmermans BVBA

Timmermans BVBA

Info

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het installeren, herstellen en onderhouden van verwarmings-,sanitaire en zonne-installaties.

Geschiedenis

Aangezien verwarming en sanitair steeds meer een basisbehoefte wordt in onze samenleving is het van essentieel belang dat de systemen die bij u geïnstalleerd worden, optimaal en zuinig kunnen functioneren. Door permanente bijscholingen gecombineerd met ervaring bieden wij een passend antwoord op alle vragen van elke klant omtrent deze onderwerpen.



"Jouw partner in CV en sanitair."
Adres:
Telefoonnummer: +3222698719
Stad: Humbeek



op zoek naar gerelateerd: Timmermans Grimbergen
Recensies
Zeer goede service, met zorg voor kwaliteit, correcte prijzen, net, en erg klantvriendelijk. Na plaatsing gascondensatieketel en waterontharder, nu warmtepompboiler. Aan te raden!
Professioneel vriendelijk installatieteam. Bedrijf is ook makkelijk bereikbaar voor vragen. Zeer tevreden van de installatie!
Super service. Zegt dat hij er om 8:30 is en staat er dan ook om 8:30. Zeer vriendelijk en super werk geleverd.
Super bedrijf, nooit lang in de kou gezeten bij panne. Vriendelijke en professionele aanpak .Service: Reparatie van verwarmingssystemen
Professionele en klantvriendelijke aanpak. en goed werk .
Geen probleem voor 12 jaar goede en trouwe dienst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid