facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TimeTremelo

TimeTremelo

Info

Onze Privé Sauna's zijn alle dagen
open van 9h tot 24h na afspraak
De keuken van ons Tapas restaurant is open van 18h tot 22h

Geschiedenis

Reserveren voor Ons Restaurant kan telefonisch op het nummer:
0478/78.64.70

Ons sauna kan je Telefonisch reserveren 0478/78.64.70 of via onze website.
www.timetremelo.be



"Debby en Paul heten u van harte welkom in TapasTime. Een origineel kader, waar de ongedwongen sfeer en bediening u trakteren op een paar uurtjes welverdiende rust. Wij serveren tapas, in menuvorm of à la carte.Omdat wij steeds kiezen voor verse producten van topkwaliteit, kan u bij TapasTime steeds genieten van lekkere en pure gerechten. Wij bieden u zowel de klassiekers uit de Spaanse tapasbar alsook onze eigen ontworpen tapas op basis van ingrediënten uit de hele wereld. TapasTime is een echte wereldkeuken in tapasformaat."
Adres: Leemkuilenstraat 8, 3120 Tremelo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016 89 84 40
Stad: Tremelo
Route: Leemkuilenstraat 8
Postcode: 3120



op zoek naar gerelateerd: Sauna - Tremelo, Tapas afhalen Aarschot, Privé sauna, Tapas Leuven, Tapas afhaal, Tapas menu afhalen, Take Away Tremelo, Tapas Leuven afhalen
Recensies
Jammer dat we niet meer spontaan ter plekke kunnen gaan eten, want de eigenaars zijn super vriendelijk en het eten is keilekker. Sinds Corona is de afhaalmenu een vaste waarde om tijdens feestdagen te bestellen. Ze hebben aandacht voor vegerariërs en zeker de soep bestellen! Vegetarische menuopties: Ja, er wordt rekening mee gehouden om menu's aan te passen indien nodig. Parkeren: Parking voor de deur
Vreselijk duur, weinig kwaliteit. De hoeveelheid voor 2 personen is schandalig klein. Dit nooit meer.
Gezellige atmosfeer. Zeer vriendelijke ontvangst. Traditionele tapas, goed bereid met hier en daar een verrassing.
Het eten is toch maar zeer matig. Allemaal goed en wel als je niet veel beter gewend bent, maar 't zijn toch maar opgewarmde hapjes. Niets origineel aan en weinig smaakvol.
Gezien het de eerste maal was gekozen voor de tapas mix die ons werd aanbevolen vlees/vis 35€/p.p. Wat we kregen was echter een teleurstelling. Om te starten met een portie droge nacho's met wat emmentalkaas, vervolgens een kommetje bloemkoolsoep met curry wat eerder leek op currysaus, nadien 3 sneetjes stokbrood met 2 potjes beleg koude tomaten- en aardappelsla, een portie gefrituurde calamares en kaaskroket met jalapeño; om te eindigen met albondigas en patatas bravas gefrituurde aardappelen met een kwak mayo en balletjes in tomatensaus. Het dessert hebben we zelfs niet meer geprobeerd. Prijzig voor wat je in de plaats krijgt. Wanneer de gastvrouw hierop gewezen werd, kregen we allesbehalve een professioneel antwoord; we hadden namelijk nog niet eens alles op gegeten. Wanneer je ooit in Spanje bent geweest, weet je dat je zulke zaken ginds gewoon bij een pintje bier geserveerd krijgt... Met honger toegekomen en met honger naar huis afgedaald, maar toch 115€ achter gelaten. Jammer, want deze "tapas" hadden we thuis zelf kunnen bereiden met wat restjes uit de koelkast en een friteuse. We hadden maar à la carte moeten kiezen klonk het. Voor ons geen tweede maal "tapas" op zolder.
We zaten lekker warm. Het eten was heerlijk. We kwamen niets te kort. Kortom een aanrader.
Zeer leuke ervaring, modern kader, zeer leuke kaart, uitzonderlijke vriendelijke bediening. De tapas waren van top kwaliteit. Een absolute aanrader !
Zeer lekkere Tapas afgehaald, heel gemakkelijk te bereiden en zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar. Het was om duimen en vingers af te likken. Doe zo verder!
Heel lekker maar wel prijzig, het zijn wel grote porties. Je hoeft er niet zoveel apart te nemen voor een volledige maaltijd.
Zo een rustig plekje, kleinschalig maar groot van smaak. Heerlijk rustig om te eten en te praten. Supervriendelijke uitbaters. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar TimeTremelo met het openbaar vervoer


Tremelo Vinneweg 340 meter
333
433
520
527
529
530
Tremelo Gemeentehuis 360 meter
333
433
5
520
527
529
530
532
533
539
Tremelo Gemeentehuis 360 meter
Tremelo Gemeentehuis 380 meter
333
433
5
520
527
529
530
532
539
Tremelo Gemeentehuis 400 meter
500

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid