facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timescape Escape Games

Timescape Escape Games

Info

Escape into an amazing experience! Uitdagende escape rooms met verrassende puzzels in een authentieke setting, geschikt voor 3 tot 10 personen.



"Uitdagende escape rooms voor 3 tot 14 spelers! Ruime rooms met heel wat unieke puzzels en spelelementen waarbij spelplezier en -beleving, out-of-the-box thinking en teambuilding centraal staan. Jouw doel? Ontsnappen! Ons doel? De ultieme spelervaring! #challengeaccepted"
Adres: Torhoutsesteenweg 195, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0486070175
Stad: Oostende
Route: Torhoutsesteenweg 195
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Escape room Oostende Code van Coppens, Puzzle Escape room, Escape Room oostende Facebook, Torhoutsesteenweg 195 Oostende, Escape room West-Vlaanderen, Escape room onderzeeër, Escape room De Haan, Escape room kust
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Puzzle Escape Rooms Puzzle Escape Rooms 1 km Zeer frustrerende ervaring. Meerdere raadsels stonden niet in orde waardoor ze niet o...
Recensies
Wij hebben de quarantaine room gedaan met een groep van zes, waarvan twee nog nooit een escape room hadden gedaan. We vonden het alle zes een heel leuke room, iedereen is in constant in de weer en veel puzzels zijn echt goed gevonden. We kunnen het alleen maar aanraden.
Enorm leuke en gesofisticeerde escape room! We speelde de bunker-kamer met 4 personen en hebben er enorm van genoten. Veel leuke snufjes!
We deden de quarantaine kamer met 10 collega's, waaronder enkele personen die nog nooit een eacaperoom deden. De kamer biedt heel wat uitdagingen! 10 personen is misschien net iets teveel, maar uiteindelijk hadden we allemaal bijna constant iets om handen. Zeker een aanrader!
Een van de leukste escape rooms tot nu toe. We speelden met 5 de quarantaine kamer. Inkleding was top en opdrachten waren fijn. De uitbater is ook heel vriendelijk en gastvrij.
Na reeds 2 escape rooms gespeeld te hebben had ik het gevoel dat de nieuwigheid er wel wat af zou zijn, desondanks kon deze me erg bekoren! Zelfs in grote groep waren er voldoende taken die parallel konden uitgevoerd worden. De opdrachten waren uitdagend en het decor zorgde voor een meeslepende ervaring.
Héél leuke ervaring voor ons team. Eerste maal dat we een escape room deden, maar we hebben er zeker een zeer aangename herinnering aan. De collega's waren enthousiast. Alles kon zowel door Frans- als Nederlandstaligen gevolgd en gespeeld worden. De inrichting, attributen en details waren goed uitgewerkt. Goede ontvangst, correcte uitleg. Een aanrader als teambuilding bij minder weer.
De battle royale: bunker breaking hebben wij met 6 personen gespeeld. Het was een zeer goede escaperoom met puzzels van een goed niveau. Je merkte ook dat er heel veel aandacht was besteed aan details en decoratie. Er waren veel verschillende puzzels en een goede samenwerking nodig. Deze is zeker een van de beste die wij gedaan hebben.
Heel erg leuke ervaring, voor drie personen de eerste keer. Maar was ontzettend leuk in een realistische setting. Echt veel aandacht aan besteed. Aanrader!
Ik dacht oprecht dat escaperooms niks voor mij waren tot ik voor een feestje deze mee mocht doen. Stak super knap in elkaar, veel oog voor detail, goede storyline en hyper realistisch decor. Absoluut een aanrader!
SUPER fijne ervaring! De puzzels zijn van een goed niveau en je moet écht out of the box denken. Het spel wordt op maat gemaakt adhv met hoeveel personen je bent. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid