facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Time to Run

Time to Run

Info

Le seul magasin running et trail dans le tournaisis

Geschiedenis

Magasin spécialisé dans le running et le trail.
Analyse de foulée.

Adres: Rue de pont 26, 7500 Doornik
Telefoonnummer: 069667808
Stad: Tournai
Route: Rue de pont 26
Postcode: 7500



op zoek naar gerelateerd: Velmse Bloesemloop, Parcours leupeloop 2022, Uitslag bokkerijdersrun 2022, Uitslagen loopwedstrijden, Bloesemloop Zepperen, Loopwedstrijd Tongeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Health-nutrition Tournai Health-nutrition Tournai 226 meter Vertaald door Google Dé referentie in België! Al meer dan 10 jaar de nummer 1! Echte ...
Mitch' Sport Mitch' Sport 2 km Vertaald door Google Het is onze officiële sponsor van de Club Signaleur Tournai. Ik ...
Recensies
Een zeer vriendelijke en zeer professionele persoon, zeer goed advies zonder noodzakelijkerwijs de verkoop te pushen. Hij neemt de tijd om de voor- en nadelen van elk product volledig uit te leggen. Hij vertelt ook over zijn eigen ervaring als hardloper om te voorkomen dat je iets doet, waardoor ik mijn allereerste marathon in Brugge kon lopen in 2u54. Dit is een adres dat ik met gesloten ogen aanbeveel voor raceliefhebbers.
Naast praktisch en technisch advies staat bij time to run ook een dienst na verkoop bovenaan. Micka stelt alles in het werk in het geval van een garantieretour of een defect product om haar klanten tevreden te stellen.
Goed advies, goede keuze, neemt de tijd voor uitleg en luistert naar de klant. Tot binnenkort !
Een ruime keuze voor uw beoefening van sport te voet! Michael is erg behulpzaam, vriendelijk en kan niet genoeg voor je doen!
Doordacht advies waarbij de klant de vrije keuze heeft. Test van de pas zodat we zeker zijn van de juiste schoenkeuze.
Een zeer professioneel persoon op het gebied van hardlopen en trail. Hij zal een paar schoenen kiezen die passen bij jouw hardlooppas. Geweldige winkel.
Een gepassioneerd persoon die zeer betrokken is om zo goed mogelijk aan de behoeften van zijn klanten te voldoen, geweldig advies.
Topwinkel en supercoach. Uitstekend advies zowel voor het materiaal als voor de coaching.
Super ontvangst en nikkelen verkoper in uitleg door tijd te nemen voor zijn klanten
Super winkel... goed advies door de aankoop niet te forceren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid