facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Time to dance

Time to dance

Info

Time to dance, I like … wil kinderen en jongeren stimuleren om een leven lang te dansen.

Geschiedenis

Time To Dance is een dansstudio waar plezierbeleving centraal staat. Vanaf 3 jaar tot senioren kan je bij ons terecht voor kwaliteitsvolle danslessen. Onze docenten zijn stuk voor stuk experts in hun vakdomein. Het zijn allen gediplomeerde danslesgevers en hebben heel wat ervaring opgebouwd. Er worden verschillende stijlen aangeboden: Kleuterdans, Jazz, Modern, Hip Hop, Klassiek Ballet, Rock 'n Roll, Boogie Woogie, Technieklessen Jazz/Modern, ... Dansers die zich graag willen verdiepen in dans- en showtechnieken en graag op het podium staan, die kunnen terecht in onze showteams. Voor meer informatie over dansstijlen/lessen/inschrijvingen/... kan je terecht op onze website www.timetodance.be.

Naast Danslessen biedt Time To Dance u heel wat interessante dansconcepten aan.


•Showteams:

Met onze drie teams (showteam juniors - teens - adults) kunnen we op elk feestje/festival een geschikte dansact neerzetten. Het is ook mogelijk om een showchoreografie te laten maken op uw eigen muziek of in een bepaald thema, dat door onze dansers gebracht wordt. Wil je graag wat acrobatisch stuntwerk, dan staat ons acrobatisch Rock 'n Rollteam klaar om u te laten genieten van een adembenemende performance.


•Dansinitiaties

Ben je voor een feestje (bedrijfsfeest, verjaardagsfeest,...) een thema - avond, een festival (retrofestival, kidsfestival,...), ... op zoek naar een sfeervolle dansinitiatie, dan zullen gediplomeerde docenten zorgen voor een kwaliteitsvolle initiatie op maat van jullie doelgroep. De verschillende dansstijlen worden met de nodige animo vertolkt. Dansstijlen waarin onze docenten gespecialiseerd zijn, zijn moderne dans, jazzdans, showdance, musical, streetdance, body drum (lichaamspercussie), Rock 'n Roll en boogie woogie. De tijdsduur mag je zelf bepalen maar moet minstens 45 minuten zijn.

Voor de retrofeestjes bieden we een speciale formule aan. Je kan een initiatieles in de desbetreffende stijl boeken met een live band. Deze professionele muzikanten zullen die tijd helemaal doen herleven! Via hun muziek uit die tijd met een schitterende eigen bewerking zal het publiek een swingende avond beleven! De geleerde dans kan gedanst worden op de live muziek. Als kers op de taart zal er door onze dansers een spectaculaire demonstratie gegeven worden. Door hun ervaring op Europese Kampioenschappen en Wereldkampioenschappen en door hun diploma's als docent mogen jullie kwaliteit van de bovenste plank verwachten!

Wil je de leerlingen van jouw school laten genieten van de expertise van onze dansdocenten? We komen met veel plezier verschillende dansstijlen doceren tijdens een sportdag of als extra dansinitiatie. Indien gewenst kan het opengetrokken worden naar een muzische activiteit.


•Flashmob:

Zijn jullie op zoek naar een leuke flashmob? Time To Dance kan jullie een kant-en-klare choreografie aanbieden. Bij het boeken van een flashmob krijgt u een repetitie met uw deelnemers van ongeveer 2u, de video met de choreografie van de flashmob en de CD met de muziek. Absoluut een hele beleving!


•Dance Workshops of Technische clinics:

Onze docenten hebben ook ervaring in het geven van dansworkshops en technische clinics in dansclubs/dansfederaties/dansorganisaties. Vraag gerust na welke items jullie concreet behandeld willen zien.


•Dansproject Time To Dance @ school:

Indien je de leerlingen van jouw school graag een extra uitdaging op dansant vlak wil geven, geef hen de kans om een geweldige ervaring op te doen via ons dansproject. We komen dat in jullie school presenteren. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de specifieke website van Time To Dance @ school.



Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen via [email protected] of telefonisch op 0498/690339. We helpen u graag verder!

Adres: Sportpark Weyer, Oud Mersenhoven 15C, 3720 Kortessem
Stad: Kortessem
Route: Sportpark Weyer, Oud Mersenhoven 15C
Postcode: 3720



op zoek naar gerelateerd: Time To Dance Aalter, Competitief dansen, Geo Lucky Dance, Rock and Roll dansles, Time To Dance Knesselare, Time 2 Dance, Dansen Aalter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid