facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tim Security

Tim Security

Info

Uw partner in beveiliging

Geschiedenis

Sinds de jaren ’80 zijn onze beide zaakvoerders, Patrick Van Liempt en Alain Detienne reeds actief in de beveiligingssector. TIM Security zelf bestaat ondertussen reeds 20 jaar en staat sinds het begin garant voor een persoonlijke en efficiënte aanpak. Ook nu nog zijn onze beide zaakvoerders nauw betrokken bij de afwikkeling van onze installaties en projecten.

Patrick Van Liempt staat als industrieel ingenieur garant voor de technische ondersteuning van al onze projecten. Hij krijgt hierbij assistentie van een project manager en een technische helpdesk die raad biedt bij al uw vragen. Een ervaren team van techniekers zorgt ervoor dat al uw installaties met zorg en vakmanschap geplaatst en onderhouden worden.


Waarom Tim Security?
Wij zijn INCERT gecertificeerd d.w.z. dat wij beschikken over hét kwaliteitslabel voor elektronische inbraakbeveiliging. Dus zowel wat betreft de infrastructuur , de ervaring, de service en het gebruikte materiaal staat TIM Security garant voor topkwaliteit (Incert erkenningnummer B-1514). Of u nu inbraak- of brandbeveiliging voor uw woning wenst, of een uitgebreid bewakingssysteem voor uw bedrijf, wij bieden u de perfecte oplossing aan.

Niet alleen alarmsystemen
TIM Security plaatst niet alleen alarmsystemen maar stelt U ook camerabewakings-systemen, toegangscontrole, telefonie, parlofonie, videoparlofonie en kluizen voor. Vele belangrijke bedrijven, openbare instellingen en particulieren stellen hun vertrouwen in onze firma omdat al onze installaties met grote zorg en vakkennis worden uitgevoerd. Door onze persoonlijke inzet, onze technische uitrusting en onze jarenlange ervaring is TIM Security in staat elke installatie en project tot een goed einde te brengen.

Uw veiligheid, over de hele lijn
TIM Security staat in voor uw veiligheid over de hele lijn. Na een grondige studie van de opdracht, zetten wij een ideaal voorstel op papier, aangepast aan uw noden en budget. Onze vakmensen zorgen vervolgens voor de levering, installatie en onderhoud van het systeem. Wij zijn bovendien 24u/24u bereikbaar voor technische interventies, 7 dagen op 7.

Adres: Koningin Astridlaan 29, 2550 Kontich
Telefoonnummer: +32 (0)3 458 78 58
Stad: Kontich
Route: Koningin Astridlaan 29
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tim camera
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ycon s-bvba Ycon s-bvba 522 meter Brandbeveiliging Rookmelders
Deweco - Floor Solutions Deweco - Floor Solutions 3 km Aangenaam gesprek met sales zit er wel in dat we daar bestellen.... indien ja zal ik ...
Oude metalen & containers Calmetaal Oude metalen & containers Calmetaal 9 km Ophalen van u oud ijzer? Afbreken van oude metaalconstructies? Plaatsing van een cont...
Recensies
Geldschepperij wat mij betreft, werken met een Brusselse meldkamer die enkel Frans spreken en niets doen aan het probleem, tijdens installatie werd het luchtdichte membraan van m'n raamaansluitingen doorgesneden.
Zeer slechte communicatie meerdere keren moet terug komen voor een probleem op te lossen, ze hebben meer kapot gemaakt dan gemaakt
Professionele aanpak & uitstekende service. Kortom aanrader.
Vriendelijk geholpen en altijd beschikbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid