facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tiliahof

Tiliahof

Info

Wil je leren paardrijden? dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Zoek je een pensionstal aan een democratische prijs? Dan moet je bij ons zijn !!

Adres: Bruggestraat 306, 8770 Ingelmunster
Telefoonnummer: 0471112883
Stad: Ingelmunster
Route: Bruggestraat 306
Postcode: 8770


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Hacienda Izegem, Gaverranch, Manege Kortemark, Ponykamp torhout, Horseball Tielt, Paardenmanege, Paardrijden Waregem, Dressuurlessen zonder eigen paard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sporthal Ingelmunster Sporthal Ingelmunster 3 km De sporthal toont de leeftijd maar beschikt over de nodige accomedatie, wat geluiddem...
Recensies
De beste manege die ik ken! Iedereen kent elkaar en helpt elkaar waar nodig. Hier is iedereen met elkaar bevriend! De paarden worden hier als de beste verwend! Ze doen er alles aan voor de goede zorg! Ik kan deze plaats niet meer missen!
Geen warm onthaal! Van het kastje naar de muur gestuurd. Toen we belden voor informatie was het te druk en moesten we mailen toen we mailden kregen we het antwoord dat we beter langs gingen…. Toen we langs gingen was het weer te druk en moesten we maar eens bellen…. Nee ons zien ze daar niet terug!
Paarden staan heel mager! Groot verschil tussen de verzorging manegepaarden vs eigenaar. Schandalig!!!!
Mooie manege met veel potentieel. Soms beetje zoeken naar een aangename sfeer, maar verder een toffe accomodatie. De oprijlaan zou wel eens opgevuld kunnen worden voor de trailers redelijk grote putten. Mooie binnenpiste!
Top, vriendelijk , veel mogelijkheden, paarden worden goed verzorgd
Super plaats om te leren paardrijden of gewoon om eentje te drinken geschikt voor oud en jong! Alle paarden worden top verzorgd!!!
Duur, weinig aanbod van lessen voor de gevorderde ruiter. Voor kleine kinderen die willen leren rijden zijn de lessen zeker een aanrader.
Mooie manege voor paardrijden
Prachtige lokatie , prettig vertoeven in de cafetaria en goede opvolging rijvaardigheid kids .
nog heel veel werk aan de winkel maar komt goed jammer geen honden welkom
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid