facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tikhodza - business coaching

Info

Tikhodza! means "We can do it! That's what I believe in. By joining skills we can achieve results.

Tikhodza! betekent 'We kunnen het!'. Daar geloof ik in. Door vaardigheden te combineren, behalen we resultaten.



"Als oplossingsgericht online coach help ik, Barbara Uyttendaele, people pleasers die nu eindelijk hun goesting willen doen. Ik help jou bewuste keuzes te maken en stappen te zetten richting een leven waar waarin jij zelf meer centraal staat.Dit doe ik door middel van 1 op 1 online coaching, e-coaching, online cursussen en workshops.Ik ondersteun jou om te focussen op wat echt belangrijk is en waarbij je wat vaker jouw 'goesting' gaat doen. Zodat jij weer gaat stralen, energiek door het leven kan gaan en kan genieten van wat voor jou echt telt.Neem een kijkje op mijn website voor meer info of om een kennismakingsgesprek te boeken.P.S. Tikhodza staat voor 'we kunnen het!'.Een taalerfenis van wonen en werken in Zambia."
Adres:
Telefoonnummer: +32496222435
Stad: Jette


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JIMS Jette JIMS Jette 1 km Vertaald door Google Goede sportschool, met allerlei soorten machines, modern en in g...
Dreamacademy Dreamacademy 3 km Dreamacademy wil zoveel mogelijk mensen laten slagen in hun doelen en dromen. We wil...
Recensies
Barbara heeft me door enkele valkuilen geloodst waardoor ik nu veel beter mijn grenzen weet te stellen en me niet meer weggeef. Ik kan niet verwoorden wat een opluchting en helderheid haar traject me hebben gebracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid