facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tike Photography

Tike Photography

Info

Treasure Images, Keep Emotions! Bewaar en koester je mooiste momenten: laat deze vastleggen voor altijd! Fotografie van klein tot groot!

Adres: De Lalainglaan 9, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: +32 476 61 94 64
Stad: Brecht
Route: De Lalainglaan 9
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Pasfoto Brecht, Babyfotograaf Antwerpen, Newborn shoot Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Michelle Janssens photography Michelle Janssens photography 4 km Professionele fotograaf uit Antwerpen, België.
Inne Vochten Photography Inne Vochten Photography 5 km Portret- en eventfotografie
Feel Good Photography By Andrea Otte Feel Good Photography By Andrea Otte 5 km Once we realize the magic all around us, we will be naturally enchanted by the beauty...
Arty Pictures Arty Pictures 7 km creatieve fotograaf. vlotte service
Recensies
Een absolute aanrader! Bij Tike ben je verzekerd van prachtige, professionele foto’s! Na het mooie resultaat van onze huwelijksfoto’s vorig jaar, zijn we nu opnieuw bij Tike terecht gekomen voor een newborn shoot. Je voelt je echt op je gemak bij haar en kan zeer goed met baby’s overweg. Ze is als het ware een echte baby-fluisteraar, want onze dochter kreeg ze snel terug stil om in de meest schattige pose te gaan slapen. Prijzen zijn correct en zeer kwalitatief. Creatieve poses worden gebruikt met knappe na-bewerking waardoor je alle genomen foto’s in je collectie wil hebben. Tot slot appreciëren wij ook de zeer vlotte communicatie. Via mail heb je uiterlijk de volgende dag een antwoord, zelfs tijdens het weekend.
Wij hebben deelgenomen aan de minishoot. Ideaal om een mooie kerstkaart te maken. We zijn heel blij met het resultaat. Er wordt voor de foto's naar het totaal plaatje gekeken, zowel omgeving wordt mooi vastgelegd als de personen op foto. Onze oudste zoon is vijf en er werd door Kristel creatief gedacht. we hebben spelletjes gespeeld tijdens de shoot waardoor er leuk spontane foto's tussen zitten. Twijfel zeker niet deze sympathieke dame te contacteren, wij hebben er geen seconde spijt van!
Kristel is een heel fijne vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt en die alle tijd neemt om prachtige foto's van je kindje te maken zelfs als die geen 2 seconden blijven stil zitten. Snel na de shoot krijg je een gallerij met de foto's waaruit je kan kiezen. Na je keuze worden ze ook vlot afgewerkt waardoor je snel het resultaat van de shoot in handen hebt. Een heel fijne ervaring met een heel mooi resultaat!
Er zijn mooie foto's MAAR ... -Al vinden we het jammer dat ze de klant niet de vrijheid geeft om de foto's uit te kiezen die ze dan later moet verwerken. Aangezien ze in onze ogen de verkeerde keuzes heeft gemaakt. Bvb een geforceerde foto waardoor het kind triestig kijkt ipv een spontanere. - verkeerde plaatskeuze van de foto´s in het album. Omwisselen van de foto´s had een oplossing kunnen zijn waardoor er geen arm meer in de albumplooi komt - materiaalvoorstellen was goed maar een maand op voorhand is misschien wat te lang tenzij je info via mail duidelijk en volledig is. De info kan verloren gaan bij de mens! na een maand en na een geboorte wegens drukte,vermoeidheid. Wederzijds info is verloren gegaan zo.
We hebben een super fijne ervaring gehad bij TiKe fotografie! Een relaxte en leuke fotoshoot met de familie. Hele mooie en naturelle foto's! We komen zeker terug ;
We zijn heel blij met de mooie, spontane foto's die Tike van ons gezin gemaakt heeft. Geen geforceerde foto's, maar foto's die echt laten zien hoe we zijn!
Wij deden een newborn fotoshoot bij Tike Fotografie waar ook onze peuter van 2,5 bij was. Hoewel het niet gemakkelijk is om te werken met die leeftijd, bleef Kristel er heel rustig onder en speelde ze goed in op wat onze peuter wel en niet wilde doen. Snelle en professionele service. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!
Nog nooit had ik een echte mooie foto van mezelf met mijn 5 mannen. Vaak selfies, soms 1 of 2 met een gekke bek. Ik kreeg 81 foto’s om uit te kiezen en ik kon niet kiezen want ze waren allemaal top! Dat was nog nooit gebeurd ! Zo blij dat ik voor Tike heb gekozen!
Wij wilden professionele foto's en een album om ons huwelijk vast te leggen en vonden via internet Tike Fotografie. Dat bleek een gouden greep. Tike is professioneel en aangenaam in de omgang, waardoor de samenwerking fijn is en als vanzelf gaat. Wij zijn blij met de mooie foto's en ook de manier waarop zij het album heeft samengesteld: geheel naar onze smaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid