facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tijl en Nele

Tijl en Nele

Info

Dagelijks vers belegde broodjes of panini's.
Fietsenverhuur voor groot en klein.
Verschillende lokale bieren en producten

Adres: Jacob Van maerlantstraat 2, 8340 Damme, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050357192
Stad: Damme
Route: Jacob Van maerlantstraat 2
Postcode: 8340


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tijl en Nele verhaal, Stad Damme, Bezoeken Damme, Damme België, Toerisme Damme openingsuren, Visit Damme, Winkels Damme, Fietsverhuur Damme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tijl En Nele Tijl En Nele 11 meter Jaren geleden toevallig ontdekt. Sinds die dag gaan we bij elk bezoek aan Damme er la...
T Smoefelhoekje T Smoefelhoekje 7 km Sinds jaar en dag zijn wij trouwe Smoefelaars, echter sinds de laatste prijsstijging ...
Recensies
Een gezellig plekje voor een koffietje of een broodje. Met mooi weer kan je op het terras zitten. Souveniertjes kunnen er ook gekocht worden. Enkel een beetje prijzig.
Snelle en vriendelijke bediening. Heerlijke snacks en drank. Eerlijke prijzen.:-
Een zeer leuk adres voor een snelle hap. De panini en de koffie waren zeer lekker. Vlotte en vriendelijke bediening aan een eerlijke prijs.
Zeer vriendelijke mensen,Top bediening. Rustig gelegen in het hartje van Damme. Echt een aanrader!
Super lekkere soep gegeten met daarbij een vers en krokant broodje.Dit alles werd geserveerd door een super vriendelijke leuke dame.Een echte aanrader voor een fijne fietsstop.
Zondag bij Tijl en Nele belegde broodjes gekocht en een take-away koffie. De broodjes zijn superlekker. Ze bakken ze zelf en zijn rijkelijk belegd. Ze zijn altijd, wanneer je ze ook koopt tijdens de dag, zeer krokant. We hebben zelfs voor 8 mei al een tafeltje gereserveerd op hun terras om zoals gewoonlijk 2 koffies te nuttigen. Vorige zomer daar ook zeer regelmatig vertoeft op hun terras want het is daar echt veilig. De tafels staan ruim 1,5 m van elkaar. Niet alleen de tafels maar ook de stoelen worden ontsmet alsook de menukaarten. En het is niet met gewoon water zoals bij vele want je ruikt werkelijk de Dettol die in het water is. Het zijn ook super vriendelijke mensen. Wij wonen in Blankenberge maar gaan steeds naar Tijl en Nele omdat wij ons daar op ons gemak en veilig voelen en dat is in deze tijden toch heel belangrijk. Zeker een AANRADER !!!
Fijne broodjes-bar, net om de hoek van het stadhuis. Je ligt uit de drukte van de hoofdstraat. Zeer vriendelijke ontvangst, en snelle bediening. Afwisselende broodjes-kaart crocque's, pannini's, stokbroodjes - en als het weer wat tegenzit: nog een dagsoepje erbij. Eerlijke prijs voor de service die je krijgt - en da's niet vanzelfsprekend in een toeristische trekpleister als Damme. En het uitzicht op de ooievaars op het stadhuis krijg je er gratis bij !
Vriendelijke en vlugge bediening, echt lekkere broodjes! Ik was content!
Leuk winkeltje waar je ook wat lekkers kan eten en drinken. Vriendelijke mensen en goed gelachen als mijn zoon vroeg wat het betekende ivb met bordje nie neuten.
In dit schattige winkeltje in het stadje Damme kan men terecht kan voor smakelijke vers bereide broodjes, lokale speciaalbieren, maar ook souvenirs. Helaas laat de klantvriendelijkheid van het personeel te wensen over.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid