facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tieltse Dakwerken

Tieltse Dakwerken

Info

Tieltse Dakwerken is een bouwbedrijf dat met de grootste zorg instaat voor het plaatsen, renoveren, ontmossen en verven van uw dak.

Geschiedenis

Een huis bouwen is één groot avontuur. Hierbij is het plaatsen van het dak een belangrijke stap. Uw woning is dan klaar voor de vele technieken die binnenin nog volgen.

Wij plaatsen uw dak met de grootste zorg. Wij bieden de beste kwaliteit wat betreft hellende of platte daken, alsook voor gevelbekleding. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie, bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons bedrijf beschikt tevens over de noodzakelijke kennis om uw dak te ontmossen en te verven. Een echte verwenbeurt voor uw dak dat jarenlang in weer en wind stond.

Meer dan 40 jaar ervaring

Bvba Tieltse Dakwerken is een familiebedrijf, waarbij de vakkennis generatie na generatie wordt doorgegeven. Met reeds meer dan 40 jaar ervaring staan wij garant voor de kwaliteit, de esthetiek en het vlotte verloop van de werken.

Adres: Meulebeeksesteenweg 58, 8700 Tielt
Telefoonnummer: 051/40 37 56
Stad: Tielt
Route: Meulebeeksesteenweg 58
Postcode: 8700



op zoek naar gerelateerd: D&D Dakwerken
Recensies
Zeer tevreden van het geleverde werk: vakkundig en prijs/kwaliteit zeker oké.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid