facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tielens/r

"E&R Wedding and Fashion is een familiebedrijf dat sinds 1956 is uitgegroeid tot dé referentie voor Feestkleding man en vrouw én bruidskleding bruid en bruidegom.Iedereen die naar een feestje mag zal zijn gading hier vinden: elke stijl, elke maat, elke prijsklasse.Dankzij eigen naaiatelier zal alles steeds op uw maat afgewerkt worden. Wil je vervolgens niet eindeloos op zoek naar bijpassende schoenen, handtas, juwelen of andere accessoires: E&R heeft voor u het beste uit 350 verschillende collecties op voorraad.E&R Wedding and Fashion te Beverlo: waar u zich steeds welkom voelt!"
Adres: Genebroekstraat 14 , Beverlo 3581, BE
Telefoonnummer: 011 42 26 51
Stad: Beverlo
Route: Genebroekstraat 14
Postcode: 3581



op zoek naar gerelateerd: E en r suite kleding, E&R Outlet, Bruidscollectie, Bruidskleren, Bruidsmode Leuven, Suitekledij dames, Outlet trouwjurken, Outlet Suitekledij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Segers/Guy Segers/Guy 159 meter Klantvriendelijk en super lekkere broodjes. Vooral de piccolo's
Lespoix/Leslie Lespoix/Leslie 269 meter
Vandermeeren/Eddy Vandermeeren/Eddy 369 meter
De Bakkerij De Bakkerij 691 meter Lekker brood, sympatiek personeel!
Avrasya Avrasya 2 km Heerlijk vers
Recensies
Met 3 zussen , goed ontvangen & begeleid. En we hebben alle 3 een leuke outfit . Super tevreden
Fantastische ervaring! Ik voelde me direct op mijn gemak en werd enorm vriendelijk verder geholpen. Het kon dan ook niet anders dan dat ik hier mijn droom jurk zou vinden & so it happened Bedankt E&R!
Ik heb een jurk gevonden in de winkel, en de jurk is mooi, maar de service was verschrikkelijk. Ze hadden mij niet correct opgemeten en ze hadden de jurk niet juist aangepast voor mijn tweede pasbeurt. Ze gaven hun fout niet toe en zeiden zelfs dat mijn taille 4cm groter was geworden terwijl ik was afgevallen en het management was onbeleefd tegen ons.
Zeer slechte service - smeren waardebon van € 150 aan als toekomstige bruid een kleed enkele uren aan de kant wil laten leggen wegens nog een afspraak bij een andere winkel.
Afspraak gemaakt in 10/22 voor een jurk op mijn huwelijk op 13/05/2023! Prima service voor een basic jurk, wie een jurk wil met meerdere “opties” kan je best vroeger beginnen met het kiezen van een jurk! Top service!
Op en top service en kwaliteit. Super vriendelijk en ze gaan above and beyond om het nodige te doen om de klant tevreden te stellen en dit binnen de vooropgestelde deadline. Doe zo verder!
Geweldig! Ik kwam hier naartoe voor een trouwjurk en ze hebben al mijn verwachtingen overtroffen. Zelf ben ik wat alternatief qua kledingstijl en zelfs hierop hebben ze mooi ingespeeld. Super vriendelijk en eerlijk van mening!
Ruime keuze en je wordt er zeer goed geholpen en bij gestaan door een verkoopster die weet waar ze mee bezig is! Ga schitteren in mijn trouwkostuum dankzij deze winkel!!
Mooie zaak, vriendelijk personeel, gastvrij met lekkere koffie en pracht kleding met goede merken en accessoires . Personeel neemt de tijd en ook het naaiatelier werkt echt op maat voor de klant. Resultaat een zeer tevreden klant met mooie kleding.
Altijd fijn om er te komen. Professioneel advies op maat, zonder de klant in een richting te willen duwen qua stijl of budget. Als je er ondanks het ruime assortiment niet vindt wat je zoekt, word je nog steeds met de glimlach bediend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid