facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ThuiszorgWebshop.be

ThuiszorgWebshop.be

Info

Ons doel is om voor elk denkbaar kwaaltje of ongemak een overzichtelijk en uitgebreid assortiment van hulpmiddelen aan te bieden.

Freya Products BVBA
BE 0680696213

Geschiedenis

Ons doel is om voor elk denkbaar kwaaltje of ongemak een overzichtelijk en uitgebreid assortiment van hulpmiddelen aan te bieden.

Adres:
Telefoonnummer: +32 56 964 956
Stad: Wevelgem



op zoek naar gerelateerd: Producten thuiszorgwinkel CM, Thuiszorgwinkel webshop, Goed thuiszorgwinkel webshop, Thuiszorgwinkel CM webshop, Thuiszorgshop, Thuiszorgwinkel uitleendienst, Hulpmiddelen ouderen
Recensies
Leuke website met ruime keuze, mijn pakje werd snel geleverd. Er was een probleem met mijn track & trace code maar na het mailen van de vriendelijke klantendienst werd het super snel opgelost.
Sinds kort een bestelling geplaatst voor mijn grootouders. Producten werden snel geleverd en bieden veel comfort aan. Een tevreden klant.
Goede service en snelle levering!
Spullen goed verpakt en geleverd met keurige excuusbrief voor latere levering met korting-code voor volgende bestelling. Doen echt hun best om klanten tevreden te houden. Nog niet eerder meegemaakt, dit. Erg netjes.
Ik ben heel tevreden met mijn bestellingen en met de service! Ik kan deze webshop alleen maar aanraden!!
Uitgebreid aanbod en snelle professionele service ! Zeker aan te raden
Topservice en mooi uitgebreid aanbod! Echte aanrader!
Aangename service! Een echte aanrader
Vlotte levering
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid