facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thuiszorgshop

Thuiszorgshop

Info

MOBILITEIT - BANDAGISTERIE - ORTHOPEDIE - THUISZORG - REVALIDATIE

Adres: Veurnestraat 7, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: 058 24 03 20
Stad: Nieuwpoort
Route: Veurnestraat 7
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Verhuur rolstoel Nieuwpoort, Thuiszorgshop Albrecht, Rolstoel huren Westende, Thuiszorgwinkel CM, Thuiszorg Nieuwpoort, Rolstoelfiets huren Nieuwpoort, Thuiszorgwinkel, Goed thuiszorgwinkel
Recensies
Top Thuiszorgshop die al het mogelijke doet om je te helpen waar nodig ook heel veel kennis vd producten en als je dan toch evt nog een probleempje hebt ... ze hepen je heel graag om uit de problmen te komen met heel veel begrip voor de mensen met een beperking!! Ik kan alleen maar super tevreden reageren hoe Mr. Christophe en de mevrouw vd winkel een heel moeilijk dossier super opgelost hebben. Bedankt voor alle service, deskundige hulp, ... Een heel tevreden klant ... Je kan niet beter kopen!!!
Ik kocht er een aangepast mes. Na kleine twee weken plooide dit mes terwijl ik een appel aan het snijden was. Ik stond aan de grond genageld toen dit gebeurde. Teruggebracht. Deden ondertussen navraag bij de fabrikant. Maar daar kunnen ze me ook niet verder helpen. Waarom dan nog dingen kopen in een winkel als er geen service na verkoop is. Online is dit veel goedkoper. Kan geen korting geven zoals de winkels van CM in Oostende bvb dat wel kunnen. ONDERTUSSEN KOCHT IK HETZELFDE PRODUCT IN EEN GOED THUISZORGWINKEL. DIT AAN MINDER DAN DE HELFT VAN DE PRIJS DIE IK BETAALDE IN DE THUISZORGSHOP NIEUWPOORT/MIDDELKERKE
onbetrouwbaar persoon!!Mailen en gaan praten met hem hielpen niet! de zorgkas betaalde aan hem een scootmobiel voor mij, deze is na 4 maanden nog niet afgeleverd, kan ook niet,want hij krijgt niks meer geleverd..kostte me uren aan internet om klaarheid te krijgen, heb de zorgkas ingeschakeld en recent klacht ingediend bij politie voor schriftvervalsing.ik overdrijf niet!!
Binnen de winkel wordt op geen enkele manier de indruk gewekt dat dit een CM-shop zou zijn. Als CM-lid ben je uiteraard voor de meeste artikelen goedkoper af in een CM-shop. Of de prijzen hoger of lager zijn dan elders, kan ik niet beoordelen, ik heb geen prijsonderzoek gedaan voor het bedrag van <100 dat ik te besteden had. Mijn ervaring met de uitbater is positief: vriendelijk en behulpzaam.
Mijn mama is gevallen en op doktersadvies moest zij een schoudergordel dragen. Bij nader toezicht bleek deze veel te groot. Niet doeltreffend voor een herstel. Ikzelf ben verpleegkundige. Op mijn aandringen terug naar de winkel. De juiste maat was niet voorradig!!! Er werd geopteerd voor een slingverband. Mijn moeder dacht van geld terug te krijgen. Maar neen, volgens hem was het dezelfde prijs. Ten slotte verwijderde hij ook het prijsetiket zodat we geen controle hadden. Bij navraag in apotheek Oostduinkerke wordt de Sling merk Actimove verkocht voor €8,63. Terwijl zij € 27 betaalde. Men kan hier terecht spreken van oneerlijkheid. Volgens Dhr Albrecht bepaalt hij zijn prijzen zoals hij het wilt. Dit is geen huis van vertrouwen. Zeker niet voor het grote seniorenpubliek. Vaak onwetend en ter goeder trouw.Dus informeer eerst elders over een correcte prijs alvorens uw aankoop te doen.
!!WAARSCHUWING CM-LEDEN!! De verkoper laat uitschijnen dat hij een thuiszorgwinkel heeft die ondersteund wordt door de mutualiteit. De rolstoel die ik broodnodig heb, had ik daar gehuurd denkende dat het vanuit de cm was. Daar huur je als lid voor een maand en dat kost 30 cent per dag. Bij deze winkel kost het 50 euro voor één week. Als zieke persoon word je dus gewoon uitgebuit. De man was wel zo vriendelijk om eerst mijn vader om de tuin te leiden en zich half uit te geven als cm medewerker en mijn vader heeft de rolstoel dus gehuurd daarna ben ik terug binnen gegaan, want ik kan me geen €50 veroorloven. Ik kreeg mijn geld wel onmiddellijk terug waar ik ontzettend blij om ben. Moest de verkoper nu eerlijker geweest zijn zou ik de huur alsnog overwogen hebben. Jammer..
Niet serieus en verkoop van niet-conforme producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid