facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thuisverpleging - Zorgdragend Hart

Thuisverpleging - Zorgdragend Hart

Info

Thuisverpleging Lynn & Magali in de regio’s Brakel - Oudenaarde - Zottegem - Horebeke - Zwalm

Geschiedenis

Thuisverpleging Lynn & Magali in de regio’s Brakel - Oudenaarde - Zottegem - Horebeke - Zwalm

Adres: Haeyershoek 39, 9660 Nederbrakel, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32468233415
Stad: Nederbrakel
Route: Haeyershoek 39
Postcode: 9660



op zoek naar gerelateerd: Thuisverpleging Vlaamse Ardennen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smokeless Smokeless 1 km Top kerel en weet waarover hij spreekt. Vind je iets niet ga even langs en Maarten be...
Recensies
Ben je op zoek naar thuisverpleging met een hart voor zorg ? Dan heb je die gevonden bij Zorgdragend Hart ! Een professioneel topteam van 6 gedreven dames zorgt voor de hulp die je nodig hebt, elke dag, 7/24. Ik ben alvast supertevreden!!!
Is nu de tweede keer dat ik beroep doen op jullie. Jullie zijn een zeer profisioneel team maar ook zeer sociaal wat zeer belangrijk is voor de patiënt. De verzorging is altijd correct uitgevoerd, zoals jullie naam het verwoord met een zorgdragend Hart.
Bedankt voor de goede verzorging, allemaal verpleegsters die hun job met veel liefde uitvoeren
Lynn, Magali en team enorm bedankt voor de steun en de goede zorgen die jullie mij geven. Jullie staan steeds paraat en niets is jullie teveel. Zorgdragend hart is de juiste naam bij de juiste verpleeggroep. Zonder jullie goede zorgen zou ik nooit zover gestaan hebben. Een dikke merci voor alles! G.
Een zeer betrouwbaar team. Veel respect voor deze verpleegsters en zeer tevreden over de gekregen verzorging!! Aan iedereen aan te raden!
Het team van Magali en Lynn komen steeds met een glimlach binnen. De verzorging wordt steeds zeer correct uitgevoerd! Dit verpleegteam is aan iedereen aan te raden. Ook bedankt voor de goede verzorging aan mijn vrouw. In de toekomst zal ik nog beroep doen op jullie!
Verpleegkundigen die hun vak kennen! TOP
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid