facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thuisverpleging & Voetreflexologie Eveline Coussens

Info

Thuisverpleging & Voetreflexologie Coussens Eveline

Geschiedenis

Ons moderne leven brengt veel stress en spanning mee. Het vermoeit lichaam en geest! Als dit niet wordt aangepakt, verliezen we energie en spreken we over een onevenwicht in ons lichaam. Dit onevenwicht kan hersteld worden via de reflexzones op de voeten. Omdat de voeten het volledige lichaam weerspiegelen, kan via een voetbehandeling je hele lichaam onder handen genomen worden.
Wanneer een bepaald orgaan of lichaamsdeel niet naar behoren functioneert, weerspiegelt zich dat via de reflexzone op de voeten.
Voetreflexologie is dus een vorm van behandeling waarbij men met duimen en vingers drukt op die reflexzones. Die zones, ook wel drukpunten genoemd, geven een impuls naar de corresponderende organen en lichaamsdelen waardoor ons gehele lichaam terug in balans raakt.
VOETREFLEXOLOGIE IS EEN VEILIGE EN NATUURLIJKE BEHANDELWIJZE VOOR KLACHTEN OP ELK GEBIED EN IS VAAK EEN GOEDE AANVULLING OP DE KLASSIEKE GEZONDHEIDZORG

Voor wie?
Iedereen ( ongeacht de leeftijd) wordt geholpen met voetreflexologie!
De meest voorkomende klachten zijn:
* Hoofdpijn / migraine
* Rugpijn / nekpijn
* Hormonale problemen ( vb overgang)
* Darmproblemen
* Gewrichtsklachten
* Slaapproblemen
* Vermoeidheid

Je hoeft trouwens helemaal niet ziek te zijn om te kiezen voor voetreflex want het werkt preventief en ontspannend! ;o)

Adres: Dalakkerstraat 6, 8780 Oostrozebeke
Telefoonnummer: +32477439011
Stad: Oostrozebeke
Route: Dalakkerstraat 6
Postcode: 8780


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid