facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thuisverpleging RENVA Jabbeke

Thuisverpleging RENVA Jabbeke

Info

Thuisverpleging in de regio groot Jabbeke en rand aangrenzende gemeentes (Roksem, Bekegem, Ettelgem, Zedelgem, Aartrijke).

Geschiedenis

Wij zijn een groep van ENTHOUSIASTE en GEMOTIVEERDE thuisverpleegkundigen die hun werk maken van persoonlijke benadering en zorg op maat.

Specialisaties van ons team:
- Pijn educator
- Palliatieve zorg
- Wondzorg specialist
- Medische Pedicure
- Toiletzorg
- Stomazorg
- Port-a-Cat zorgen
- Psychiatrische zorg
- ...

Wij staan in nauw contact met uw huisarts, partner, kinderen, familie, thuiszorgdiensten,...

Alle mutualiteiten zijn welkom aangezien wij met een derde betalers systeem werken = gratis zorg voor u als patiënt door tussenkomst van uw mutualiteit



"Thuisverpleging in regio Groot Jabbeke + randgemeentes zoals Zedelgem, Aartrijke, Roksem, Ettelgem, Westkerke, Bekegem.RENVA Thuisverpleging is een team van professionele verpleegkundigen onder leiding van Renilde Vanneste. Wij zijn gemotiveerd om als team een persoonlijke benadering en zorg op maat van de patiënt te geven."
Adres: Koffiestraat 28 / Zuidstraat 11, 8490 Jabbeke, Belgium
Telefoonnummer: +32476432798
Stad: Jabbeke
Route: Koffiestraat 28 / Zuidstraat 11
Postcode: 8490


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid