facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thuisverpleging Bruneel & Team 8670-8620-8630

Thuisverpleging Bruneel & Team 8670-8620-8630

Info

We zijn een team verpleegkundigen die met het hart op de juiste plaats voor u paraat staan. Voor alle medische dienstverlening kunt u bij ons terecht.

Geschiedenis

U kan op onze hulpverlening beroep doen voor bv. Hygiënische zorgen, alle inspuitingen, klaarzetten van medicatie en toedienen ervan. Eenvoudige en complexe wondzorgen. Chemotherapie, stomazorgen, parenterale voeding,.... Kortom thuisverpleging met een hart voor iedereen die zorgbehoevend is. We werken met derdebetalerssysteem. Zo hoeft u niks aan ons te betalen, dit wordt rechtstreeks met mutualiteit geregeld. We hebben ons vooral gespecialiseerd in palliatieve zorgen en wondzorg!



"Mijn naam is Magalien Bruneel. Reeds 12jaar zet ik me samen met mijn collega's in om u thuis, met hart en ziel, te verplegen, weg van de 'ik heb geen tijd' zorg. Het is een plezier om dagelijks onder de mensen te komen en hen bij te staan waar nodig. Ons team geeft zich steeds 200% en streeft ernaar om u een aangename totaalzorg te bieden. Elke teamlid heeft bij ons zijn specialisatie. Zo schoolde ik me bij tot 'verpleegkundige in huisartsenpraktijk' en kan er nauw samengewerkt worden met huisartsen. Ons doel is om u of uw vader/moeder zolang mogelijk, op een veilige en zinvolle manier, thuis of in een assistentiewoning te verzorgen. Topkwaliteit, op een warme, menselijke manier.​SAMEN STERK - SAMEN "GEZOND""
Adres: Meiklokjesweg 1, 8670 Oostduinkerke
Telefoonnummer: 0495758754
Stad: Oostduinkerke
Route: Meiklokjesweg 1
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Thuisverpleging Veurne
Recensies
Echt een menselijke touch. Proficiat aan dit prachtige team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid