facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thomas Cycles

Thomas Cycles

Info

Premium service fietswinkel bij de Leie, met focus op kwalitatieve woon-werk fietsen en lichtgewicht kinderfietsen

Geschiedenis

Uw fiets is werkelijk onze passie

Thomas Cycles staat voor premium service, kwaliteit en duurzaamheid.

Premium service betekent in de eerste plaats dat er geluisterd wordt naar de wensen en noden van de klant. We werken bij voorkeur via afspraak, omdat we de tijd willen geven om objectief te adviseren en de verschillende voor- en nadelen van fietsmodellen, accessoires of verzekeringsformules uit de doeken te doen. We trachten keuzestress te reduceren door een grondige selectie te maken op basis van de prijs-kwaliteit verhouding, esthetiek, en service niveau van de leverancier.

De focus op kwaliteit vertaald zich in de samenstelling van het assortiment. Fietsen die na enkele maanden of jaren gebreken beginnen vertonen verkopen we niet. De onderdelen die we gebruiken voor onderhoud en herstelling zijn van topkwaliteit; kabels zijn extra flexibel en glad, remblokken piepen niet, handgrepen en zadels zijn wetenschappelijk getest op ergonomie…

Duurzaamheid komt voort uit de overtuiging dat we zorg moeten dragen voor onze planeet en omgeving. Leveranciers die hun voetafdruk verlagen hebben daarom een streepje voor. Onze smeer -en reinigingsproducten zijn biologisch afbreekbaar, en bijvulbaar vanuit bulk verpakkingen. Herstelling krijgt voorrang op vervanging. We gebruiken 100% groene stroom van Ecopower. En last but not least: onze fietsen zijn “made to last”.



"Thomas Cycles is een fietsenwinkel in Astene Deinze die gespecialiseerd is in commuter fietsen en accessoires. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes en speed pedelecs van hoogwaardige merken. Daarnaast hebben wij een open werkplaats waar u terecht kunt voor reparaties en onderhoud van uw fiets. Als lokale onderneming staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Bezoek onze website voor meer informatie over ons assortiment en diensten."
Adres: Achterstraat 47, 9800 Astene, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 474 62 37 37
Stad: Astene
Route: Achterstraat 47
Postcode: 9800



op zoek naar gerelateerd: Thomas fietser, Cycles leasing, Elektrische fietsen Deinze, Kettler Quadriga Duo CX Speed 1250wh 2020 heren, Fietsenwinkels Deinze, Opendeur Fietsen, Het Verzet, Speed pedelec Outlet
Recensies
Vriendelijk ontvangen geweest. Direct eerlijke feedback, met twijfel of de reparatie zou lukken. Thomas heeft toch een poging gedaan en vertelde ondertussen ook wat hij aan het doen was en wat er kan gebeuren. Zo was ik toch bij alles betrokken als klant. De herstelling is vlot verlopen. Tot service!
Vriendelijke mensen, professionele uitleg en perfecte service. Mooi aanbod van fietsen, zeker voor woon werkverkeerelektrische fietsen, speed pedelecs en gezinnen. Zeker ook eens langsgaan.
Super service en echt verstand van fietsen!
Goede uitleg gekregen over mijn nieuwe fiets, testrit mogen maken Ook vlot een speed pedelec kunnen huren, zodat ik kon ervaren hoe het woon-werkverkeer zou gaan
Heel tevreden over de uitbaters en goede uitleg van de bediende van de fietswinkel mvg Erwin
Rondo AL2 gravelbike gekocht bij de lokale fietsboer in Astene, zeer mooie winkel met ruim aanbod, zeer uitgebreide uitleg met inbegrepen fietsmeting!!
Super goed geholpen bij het kiezen van de volgende kinderfiets.
Kwam even langs met met vakantie probleempje. Morgen fietstocht met familie maar één trapper defect. Zat muurvast. Monteur keek even, na mijn verhaal, wat kruipolie erop en met de slagschroevendraaier begonnen. Direct los. Setje trappers betaald, rest was service. Dat hebben wij in Nederland niet vaak meer. Top!
Ik ben nu al enkele jaren klant bij thomas cycles. Het is een fietsenmaker met een ziel voor zijn vak en dat merk je. Ik kom altijd graag terug als klant omdat ik weet dat het goed zit qua service. Bedankt aan uw hele team daar.
Super service. Direct uit de nood geholpen terwijl ik er voor het eerste kwam. Direct een goed en warm gevoel in de zaak. Een ze hebben een vaste klant bij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid