facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thissen Biljarts

Thissen Biljarts
"Thissen Biljarts is een familiebedrijf opgericht in 1898 en wordt tot op heden nog steeds geleid door de 4de en 5de generatie. Zo heeft elke generatie zijn steentje bijgedragen om uit te groeien tot één van de voornaamste biljart leveranciers van vandaag in Europe. Gelegen in hartje Antwerpen in een winkel van 1500 m² vol amusement! Het bezoeken waard, een speelgoedwinkel voor elke leeftijd!"
Adres: Van Wesenbekestraat 51-55 , Antwerpen 2060, BE
Telefoonnummer: 03 233 54 18
Stad: Antwerpen
Route: Van Wesenbekestraat 51-55
Postcode: 2060


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Oude caféspelen, Biljart winkel west Vlaanderen, Caféspelen huren, Biljart winkels België, Cafespelen 2dehands, Cafespelen kopen, Biljart Café Antwerpen, Verhoeven Biljart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport Flash Sport Flash 225 meter Outletwinkel met merkproducten aan een lage prijs.
Sportsdirect Antwerpen Sportsdirect Antwerpen 846 meter Absoluut niet bij kopen. Ook zeker niet online. Je bent je geld kwijt en je pakket ko...
Lockwood Lockwood 1 km Arrogant, hautain en lui personeel ! Heb schoenen laten staan … zo onvriendelijk !
Decathlon Decathlon 3 km Voor elk wat wils . Prijzen variëren van budget vriendelijk tot de duurzamere koop. J...
Recensies
Een prachtige unieke winkel voor de biljartliefhebber. Ik kom hier al 40 jaar. zopas een prachtige Ceulemans gekocht met 2 toppen die ik uiteindelijk te kort en te dun besteld had maar zonder problemen werden deze terug genomen en vervangen door de langere versie zonder extra kosten.
Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Heel veel keuze en je wordt goed geholpen met al je vragen.
Heel toffe winkel Met een heel ruim aanbod en vriendelijk personeel!
Snookertafel + toebehoren besteld via Thissen ik woon in Nederland, 5/5! Top kwaliteit, top service, goede communicatie, prima ervaring! 5 sterren dik verdiend. Zeker een aanrader! Ordered a snooker table from them, top quality, top customer service, great communication, great experience! 5 stars fully deserved, would definitely recommend them!
Ben heel tevreden over de service en de garantie van bij Thissen Billards NV Prachtig wengé topeinde voor mij gemaakt. Zeer tevreden.
Topservice! Wij kochten voor 't eerst online dartpijlen. En net zoals de service die we kennen van in de winkel voor de biljartkeu was ook deze bestelling tip top in orde. Een heel grote keuze in pijlen en snelle levering. Wij zijn alvast fan!
Steeds een top service, en vriendelijke bediening.
Recent een tweedehands snookertafel gekocht bij een Nederlandse firma. Na plaatsing vastgesteld dat de banden en pockets erbarmelijk geplaatst waren 3 van de 4 hoekpockets bleken verschillende modellen te zijn. Ook de algemene afwerking van de tafel was ondermaats. Contact opgenomen met Thissen via Andy en onmiddellijk prima geholpen geweest. Duidelijk dat deze mensen echt hun vak kennen. Banden en pockets werden in hun atelier vakkundig aangepakt en terug geplaatst de hun fitter Luc, een man met jaren ervaring en passie voor zijn vak. Ook de prijs voor dit alles te herstellen was al bij al nog heel schappelijk. Al jaren kopen mijn vrienden en ik alle benodigdheden voor snooker en biljart bij Thissen. Steeds professioneel en vriendelijk geholpen geweest. Deze firma is een aanrader voor iedereen die ook maar iets met biljart of snooker en bij uitbreiding alle cafésporten te maken heeft!!
Correcte behandeling vanaf het eerste contact. Levering en installatie ging heel vlot en vriendelijk. Thissen biljarts durf ik aan iedereen aanraden. Bedankt aan het team voor de goede service!
Levering heeft wat lang geduurd door beschadiging bij transport door leverancier, waardoor de tafel opnieuw moest besteld worden door Thissen. Na levering bij Thissen, werd ik snel gecontacteerd en ingepland voor plaatsing. Plaatsing werd correct en vlot uitgevoerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid