facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thijs Motorhuis

Thijs Motorhuis

Info

Wij zijn uw specialist in elektrische fietsen, Trial Motors, tuinmachines en veringen. We staan altijd paraat om u een uitgebreid advies te geven.

Geschiedenis

Motorhuis Thijs

Adres: Hasseltsesteenweg 201, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 011 68 43 10
Stad: Sint-Truiden
Route: Hasseltsesteenweg 201
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: elektrische fiets sint-truiden, Honda Sint-Truiden, Fietsen thijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijwielen Thys Rijwielen Thys 152 meter Super goed ontvangen voor de afstelling van de vering van mijn motorfiets. Persoonlij...
Fietsen Loix Fietsen Loix 4 km Zeer goed geholpen door oma Loix voor de fiets van onze dochter!
Cannondale Cannondale 4 km Jouw Cannondale winkel in Sint-Truiden! We bieden de beste fietservaring die er is.Ko...
Recensies
Super goed ontvangen voor de afstelling van de vering van mijn motorfiets. Persoonlijke aanpak en zeer vriendelijke en geduldige mensen. Ik wou dat ik 6 sterren kon geven!
Heel vroeger een moto gekocht, zeer goede service en na verkoop. Electrische fiets gekocht voor zoon en dochter....TOP FIETSEN !! Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam een echte aanrader !! Deze mensen kennen hun vak !
Zeer tevreden over mijn Miimo grasmaaier. Uitstekende begeleiding bij de opstart en opvolging. Professionele, snelle en verzorgde naverkoopdienst. Zeer vriendelijk en gedienstig personeel. “Huis Thijs” is een absolute aanrader!
Vriendelijk ontvangen en goed geholpen.
onvriendelijk, veel te lang wachten, uiteindelijk mag je zelf je stukken bestellen en door hen laten monteren. €50 voor carburateur uit te kuisen wat 10-15 min duurt en niet gevraagd was want deze was proper. ben hem terug gaan ophalen en heb ik het zelf maar gedaan. Ik kom hier NOOIT meer.
Vandaag naar huis Thijs geweest voor mijn Wilbers Wesa. Zelden mensen ontmoet die zo begaan zijn met hun vak. Zeer vriendelijk ontvangen zelfs koffie en dadelijk verder geholpen. Perfecte service geen spijt dat ik bijna 170km moest rijden. Volgende keer rij ik zeker terug.
Zeer vriendelijke en professionele mensen geven duidelijke uitleg en zijn zeer behulpzaam heb verschillende zaken aangedaan om een elektrische fiets te kopen en ben zeer kritisch maar hier heb ik hem gevonden een aanrader woon zelf in Scherpenheuvel maar het is de rit meer dan waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid