facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thienpont Sound&Vision Gent

Thienpont Sound&Vision Gent

Info

audiovisuele oplossingen op maat van de klant
open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur , alle andere dagen op afspraak in onze showroom

Geschiedenis

Uw specialist in discrete integratie van beeld en geluid . nieuwbouw, verbouwing, draadloze toepassingen, Bose, Loewe, sonos, geneva, samsung, ... audiovisuele oplossingen op maat van de klant
open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur , alle andere dagen op afspraak in onze showroom. Wenst u liever een bezoek aan huis ? neem gerust contact op +32485565699



"tv en hifi specialist met eigen technische en plaatsingsdienst . vrijblijvend bezoek aan huis . multiroom audio oplossingen . onze merken : sonos, Marantz, B&W, oled lg, Samsung, Qaccoustics, escape, kef, yamaha, audiovector, Devialet, ardeno maatmeubelen ..."
Adres: Brusselsepoortstraat 2, 9000 Gent
Telefoonnummer: 092252613
Stad: Ghent
Route: Brusselsepoortstraat 2
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Thienpont Zwijnaarde, Bose
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FilmGear.gent FilmGear.gent 673 meter Vertaald door Google uitstekende uitrusting, eerlijke prijzen, flexibele manager. Or...
Exellent Versluys-Loete Hub3 Exellent Versluys-Loete Hub3 1 km Als je in Lievegem woont is er maar 1 adres! Koop lokaal en steun uw lokale winkels.
Wide Screen Audio Wide Screen Audio 1 km Aangename locatie. Je krijgt de tijd om alle zaken te beluisteren die je wil beluiste...
CAMRENT CAMRENT 2 km Voor de eerste keer bij Camrent gehuurd. Zeer tevreden over de sympathieke ontvangst,...
Reezolv Reezolv 2 km Reezolv offers sound engineering & light techniques for concerts, parties and confere...
XP Technics XP Technics 3 km Totaal integratie - Domotica - Netwerk - Audio-visuele toepassingen
City Sounds Rent City Sounds Rent 4 km Het betere licht-, geluid-, en videoverhuurbedrijf voor kleine en grote events
Recensies
Al enige tijd op zoek naar een nieuwe geluidsinstallatie, tenminste, eentje die een fervent muziekliefhebber op zijn wenken bedient. Hondentrouw heeft mijn Revox B25 ettelijke jaren mijn kritische oren van muziek voorzien, maar nu was er écht wel nood aan vernieuwing. En deskundig advies. En liefst wat budgetvriendelijk. En installatie aan huis. En iemand om op terug te vallen als ik weer de onhandige oen ben die een kabeltje verkeerd aansluit ik leer het nooit!. En iemand die mijn Sonos-netwerkje eens deftig op orde zet. En mijn boxen de juiste plaats geeft in huis... Allemaal gevonden bij Thienpont, dus bedankt Michel voor je extreem goede zorgen en je geduld!. Hier zit iemand naar loepzuivere Partitas van Bach te luisteren - puur genot en zuiver geluk. Een overtuigde aanrader, zowaar!
Wil je echte service dan moet je bij Thienpont Sound en Vision zijn. 10 jaar terug kochten wij er een Bose Life Style systeem. Vorige week begaf de afstandsbediening. Na telefonisch contact kon er een nieuwe afstandsbediening besteld worden. Maar!!! Michel kon mij "onmiddellijk" en "kosteloos" uit de nood helpen met een afstandsbediening die hij nog liggen had. Wat een vertrouwen en dit 10 jaar na de aankoop.
Ik heb zelf vrij lang gewacht met het doorgeven van een opmerking na het laten plaatsen van een Sonos-installatie door Thienpont in onze woning, maar Michel maakte hier geen probleem van en kwam het probleem na melding op zeer korte termijn ter plaatse oplossen. Zeer tevreden van de service, top!
Alweer een perfecte service bij een klein probleempje met een Bose basmodule. We kregen een ruiltoestel ter beschikking en de herstelling werd netjes opgevolgd. Een locale zelfstandige waar je met plezier en in vertrouwen koopt. Geen verkoopspraatjes maar duidelijke eerlijke info die ook de service biedt die je verwacht. Je zou stom zijn om niet bij Thienpont te kopen als je kwaliteit en service belangrijk vind. Onze volgende aankoop bij hen volgt binnenkort.
Levering thuis. Op tijd, En gratis opgestart,afval karton en plastiek meegenomen.
Vriendelijke service, ruim aanbod én goeie opvolging. Een aanrader!
Je moet wel gek zijn om een sound of vision device te kopen bij bol.com of coolblue. Zelfs bij bedrijven als Vanden Borre of Krëfel kan je onmogelijk de service krijgen van een vakman als die van Thienpont Sound & Vision: accuraat, snel en dienstvaardig. Zoals je die vandaag nog zelden vindt.
Perfecte correcte service, is een boegbeeld voor de middenstand. Ik ging met een defecte Bose QC35II en kreeg meteen een oplossing! Onmogelijk via grote ketens of e-tailers ! Keep up the great work.
Ik heb hier een nieuwe versterker gekocht: een Yamaha R-N602. Ik heb het toestel volledig kunnen installeren. Zelfs mijn muziekcollectie die ik op een losse USB-schijf gezet heb en aan de B-box gekoppeld heb vindt hij zonder problemen. De verschillende formats speelt hij zonder problemen en foutloos. Internetradio, spotify, bluetooth, het lukt allemaal. Mijn antieke HPM-100’s komen weer helemaal tot hun recht. Ook de bediening via smartphone lukt perfect. De userinterface kan misschien wel wat mooier maar ze werkt prima en dat is het belangrijkste. Dus wat mij betreft inderdaad een zeer goed toestel: enorm veel functionaliteit gekoppeld aan zeer goede prestaties. Verder werd het toestel in coronatijd bij mij thuis afgeleverd dus ook de service was top!
Meer dan 2 jaar geleden kocht ik hier een 'Quiet comfort noice canceling' hoofdtelefoon. Zoals dat dikwijls gaat met zulke zaken werkte het toestel opeens niet meer, nadat de garantieperiode verstreken was. Vermoedelijk batterij versleten? Toch wel heel jammer voor dergelijk product wat toch niet echt goedkoop is. Als je dat om de 2 jaar moet gaan vervangen wordt dat een kostelijke zaak. Het toestel werd echter probleemloos en zonder morren vervangen door een volledig nieuw. Zulke service vind je nergens bij een online aankoop en mijn volgende aanschaf in dit segment zal dan ook zonder twijfel weer hier gebeuren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid