facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thiels

Thiels

Info

Bij Houthandel Thiels kunnen particulieren en professionelen terecht voor een uitgebreide keuze aan timmerhout, vloeren, deuren, parket, wand- en plafondbekleding, en nog veel meer. Met plaatsingsdienst.

Geschiedenis

Houthandel Thiels is de partner bij uitstek op het vlak van hout voor je interieur. Denk maar aan vloeren, binnendeuren, trappen etc. Naast hout vind je bij Thiels ruwbouwmaterialen, van gevelbekleding en isolatiematerialen tot EPDM, dakramen, staalplaten en meer. Daarnaast bezitten we een ruim assortiment tuinhout voor diverse toepassingen.

Adres: Blauberg 20, 2230 Herselt
Telefoonnummer: +3214544118
Stad: Herselt
Route: Blauberg 20
Postcode: 2230


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Binnendeuren Herselt, Buitenhout, Carlens, Houthandel in Geel, Houthandel Westerlo, Thiels interieur, Houtbedrijf, Houthandel Brugge
Recensies
Houthandel Thiels kan je in 3 woorden samenvatten: professioneel – correct – kwaliteit! Reeds van bij ons eerste bezoek zonder vooraf gemaakte afspraak aan de toonzaal kregen we van één van de medewerksters een heel gestructureerde aanpak: concrete, vriendelijke en professionele uitleg met een doelgericht bezoek aan het toonpark, geen opdringerige vorm van communicatie en onmiddellijk ontvangst van een voorlopige gedetailleerde offerte. Onze keuze was heel snel gemaakt. De opmeting werd heel nauwkeurig uitgevoerd en de definitieve offerte werd al even minutieus opgesteld, zelfs een tijdstip van afspraak voor opmeting werd stipt nagekomen. Het mailverkeer ivm plaatsing verliep super duidelijk en correct. De plaatsing zelf is perfect verlopen. We waren met vakantie in het buitenland en werden zelfs aan de hand van foto’s op de hoogte gebracht van het resultaat. Houthandel Thiels staat voor top service! Niets dan lof van een zeer tevreden klant uit Betekom.
Best goede raad gegeven en zeer vriendelijke bediening
Zelden zo goed en snel verder geholpen . Zouden vele bedrijven een vb aan mogen nemen .
Topservice en advies. Wij hebben onze houtgevel laten plaatsen door dit bedrijf
Topbedrijf, topmaterialen, vriendelijke bediening
Goed geholpen
Praktisch en professioneel
Een aanrader!
Zeer efficiënte dienstverlening. Snel werk en goede kwaliteit voor een goede prijs. Ook vanaf de eerste keer in de winkel een prima contact. Absoluut professionals, tegenwoordig moeilijk te vinden!
Service voorop!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid