facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thibaut & Steinbach

Thibaut & Steinbach

Info

boutique de créations florales ou contemporaines, plantes et orchidées.

Geschiedenis

créations florales et déco



"Een mooi en gepersonaliseerd afscheid op maat van uw uitvaartwensen. Onze consulent nabestaandenzorg helpt bij de praktische, administratieve en financiële beslommeringen. Uitvaartzorg Thibaut is er voor u: 24/7. Wij maken tijd om te luisteren en staan u graag met raad en daad bij: voor tijdens en na de uitvaart."
Adres: Place de la Cure, 1300 Waver
Telefoonnummer: 010/60.30.11 - 0471/79.35.03
Stad: Wavre
Route: Place de la Cure
Postcode: 1300



op zoek naar gerelateerd: Thibaut et Steinbach
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fleurs Mathy Fleurs Mathy 259 meter Vertaald door Google 42 euro voor 6 rozen dat vind ik schandalig! Het zal ons verbaze...
The Bloomist The Bloomist 517 meter j'aimerai utiliser cette page comme un plate-forme de partage entre vous et moi afin ...
Fleur et Couleur Wavre Fleur et Couleur Wavre 521 meter Vertaald door Google Ik ontdekte deze prachtige winkel dankzij Too good to go 2 boeke...
Flower Land Wavre Flower Land Wavre 2 km Al wat een bloemenzaak moet zijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel, de prijs is ze...
Recensies
Zeer tevreden over dienstverlening. Professionele serene ondersteuning met oog voor details. Zeer correcte samenwerking. Zeker aan te raden.
Alles werd op een zeer serene manier besproken, professioneel maar met de nodige luister en respect. Met oprechte dank aan Gaëlle, zij heeft ons prima begeleid om het afscheid persoonlijk te maken.
Zeer respectvolle en efficiënte hulp van alle medewerkers - alles gebeurde schijnbaar moeiteloos wat onszelf de tijd liet om met de persoonlijke zaken bezig te zijn. Onze dank aan Yannis, Amaat, Willy en de andere medewerkers die ons bij de hand hielden.
De uitvaart van mijn moeder was is alle aspecten zeer goed verzorgd. Sereen, ondersteunend en goed begeleid. Het is een steun geweest voor de familie in deze toch moeilijke fase van ons leven.
Spijtig genoeg hebben we al enkele keren beroep moeten doen op Thibaut en telkens was het voor ons echt tot in de puntjes afgewerkt. Kunnen we iedereen aanraden voor deze gevoelige gelegenheden.
Zeer respectvol en goed uitvaart huis.
Een zeer vriendelijk en warm team, dat heel gedreven is, ten dienste staat van de familie en nabestaanden en waarvoor geen moeite teveel is! Een aanrader!
Heel goede begrafenisondernemer zeker een aanrader voor iedereen. Aan alles wordt gedacht en gedaan in uw plaats en das al heel veel in deze moeilijke periode want je zou zelf al veel vergeten. ze gaan ook heel sereen met alles om dus dank U wel
Zeer tevreden, ze helpen je om alles te regelen en ze werken op een zeer professionele manier! Hebben een heel mooi afscheid geregeld voor onze moeder. Ook dat is al een stukje verwerken waar ze je echt wel bij staan!
Zeer goede en professionele begeleiding. Flexibel en respectvol. Met extra dank aan de begeleiders op de dag van de begrafenis zelf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid