facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theyssens Interieur

Theyssens Interieur

Info

Kom een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom. Je vindt er alle hedendaagse stijlen en materialen, in een huiselijke en familiale sfeer.

Adres: Borremansstraat 14, 3040 Huldenberg
Telefoonnummer: 02 687 75 15
Stad: Huldenberg
Route: Borremansstraat 14
Postcode: 3040



op zoek naar gerelateerd: Thijssen interieur, Meubelen Gavere, Belgische meubelfabrikanten
Recensies
Goed ontvangen, luisteren goed naar de wensen van de kant, alles is perfect op maat tot op de mm en professionele en sympathieke plaatser. Ook snelle reactie op e-mails en goede communicatie met planningsdienst! Echte aanrader! Zeer kwalitatief!
leveringstermijn perfect nageleefd, professionele installatie met veel nazorg en bekommernis om de kleinste euvels weg te werken op mijn vraag zonder enige meerprijs. Prima contact. Als Huldenbergenaar heb ik er goed aan gedaan om te kopen bij een bedrijf met klasse!
In één woord: 'fantastisch'! Van ontwerp tot oplevering verliep alles zonder één enkel probleem. Er wordt met alles rekening gehouden. Je wensen, het budget,... en er wordt ook ruim de tijd genomen om alles volgens wens uit te tekenen en te kiezen uit de aanwezige materialen. Theyssens heeft een professionele en ongedwongen benadering van de klant. En dan de uitvoering. Ze leggen een grote flexibiliteit voor. Definitieve opmeting gebeurt wanneer jij het wenst. In ons geval zelfs 2 keer. Maar ook dit is geen enkel probleem. Uiteindelijk gebeurt de plaatsing op een nette manier met een zeer hoge graad van afwerking. Lades worden nog aangepast, plinten worden bijgezaagd, alles perfect op maat en op zeer korte termijn. Kortom... Wij zijn zeer tevreden klanten. Ik kan hen aan iedereen aanraden. Wij gaan er in elk geval terug voor onze maatkasten.
Op en top vakmanschap! Eerlijke communicatie en een super service na verkoop, doe zo verder!
Kwaliteit, communicatief en denken echt mee!
Goede ontvangst, professionele kijk op keuken, maatwerk.
Top kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zeer tevreden!!!
Hartelijk ontvangen. Kwaliteitsvolle service!
Super vriendelijk en kwaliteit
Vertaald door Google Goed advies, goed vakmanschap, aardige mensen Origineel Great advise , good craftsmanship , nice people
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Theyssens Interieur met het openbaar vervoer


Huldenberg Gemeenteplein 160 meter
Huldenberg Gemeenteplein 170 meter
344
395
547
595
598
Huldenberg Gemeenteplein 190 meter
349
549
Huldenberg Gemeenteplein 210 meter
Huldenberg Gemeenteplein 220 meter
344
349
395
547
549
595
598

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid