facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermes de Spa

Info

PAGE OFFICIELLE www.thermesdespa.com

Geschiedenis

Centre Thermal et de Bien-être.

Adres: Colline Annette et Lubin, 4900 Spa (stad)
Telefoonnummer: 3287772560
Stad: Spa
Route: Colline Annette et Lubin
Postcode: 4900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: thermes de spa spa, les thermes de spa hotel, thermes de spa hotel, thermes de spa badkleding, thermes de spa korting, thermen spa groupon, thermes de spa restaurant, therme de spa prix
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quintessence L’institut Quintessence L’institut 326 meter Blij met mijn bezoek. De dame is super aardig en het werk goed gedaan?
Cryocelsius Spa Débo Cryocelsius Spa Débo 367 meter Cryocelsius Spa Rocourt Uccle Amincissement par le froid à SPA
De l'ombre à la lumière De l'ombre à la lumière 881 meter Vertaald door Google Topservice. Origineel Top Service.
Piscine Olympique de Spa Piscine Olympique de Spa 986 meter Information sur la Piscine Communale de Spa
Domaine de Mambaye Domaine de Mambaye 2 km Niet zo lekker eten, oude gebouwen, de activiteiten op het domein zelf zijn wel oké ...
Recensies
Groot zwembad, sauna's afgesloten en zeer gedateerd, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Genoeg gezonde keuzes op de lunchkaart is echt een pre. Er is zowel een ruimte om naakt als met badkleding van sauna te genieten. Beide hebben een hamam. Saunagedeelte ook een warm, koud en bubbelbad. We hebben ons er prima vermaakt, maar als je de wat uitgebreidere meer thematische thermen van Nederland ben geweest is dit wel even wat minder.
Heerlijk relaxen in een bosrijke omgeving. Fantastische ervaring. Vooral de lift omhoog naar de Thermen was een schitterende ervaring
Vies, koud en duur Daar hadden wijn wat anders van verwacht. Een echte afrader! Bij binnenkomst om 18.00 uur werd ons gelijk verteld dat het zwembad om 21.00 uur sluit en dat we om 20.45 moeten gaan omkleden. Bijzonder Eenmaal bij de kleedhokjes zit de 3/4 op slot een paar hokjes zijn beschikbaar, misch om schoonmaak redenen want daar hebben ze een hekel aan lijkt. De vloeren zijn echt vies! Dan op naar de Thermen… uhm waar? Het is een gewoon zwembad waar kinderen niet welkom zijn. De lucht temperatuur is te koud. Het water net zo koud. Zit je net lekker op een bubbelbank/ bad gaat dat ding uit. Goed je kan ook naar de hamam, dwz een stoomcabiene en de sauna…. Trap op en en dan loop je over de ruimte waar ook de entree zit, iedereen loopt te bibberen! Ook de hamam en ruimtes er omheen zijn vies… wat een mislukking. Dan de prijs!!! Wooo daar had ik wat anders van verwacht.. €46,- voor twee personen. Nog nooit naar zo’n duur zwembad geweest! We hebben het er één uur volgehouden…. Afrader dus! Bedenk iets anders om te ontspannen.
LET OP! Dit is geen Thermen! We hebben 30eu pp betaald om 3 uurtjes in een slecht verwarmd zwembad te mogen verblijven. Slippers zijn om hygiënische redenen verboden dus volgens mij heeft voetschimmel België nog niet bereikt? De baden het zwembad is lauwwarm met bubbelbaden die vaker uit dan aanstaan. Ook buiten is er weinig meer te beleven dan een stroomversnelling. Verder naar het thermengedeelte, als je dit al zo kan noemen. Één sauna en één muf ruikende, lauwwarme hammam voor het badkleding gedeelte waarom je überhaupt badkleding aanmoet is me ook een raadsel. In het naturisten gedeelte, dat even 'luxe' is uitgerust, is het iets rustiger en hebben de mensen tenminste de sauna etiquètte door, ze komen daar namelijk niet met badjas de sauna ingelopen. Tenslotte ook een weinig verheffende menukaart met weinig gezonde opties en vooral erg prijzig. De ouderwetse douchecabines maken het gevoel compleet, nu al zin om me nog eens te douchen.
Een verjaardagsverassing geboekt met het turfbad daags voordien telefoon gekregen dat er een technisch mankement was. Na meer dan 2 uur rijden en melding te maken dat we specifiek daarvoor eigenlijk kwamen kregen we de vraag of we alles wilde annuleren. Geen enkele vergoeding of compensatie gekregen. Opletten bij het langer blijven als je 5 min te laat uit de thermen komt moet je bijbetalen. Ook jammer dat de taal daar bijna enkel Frans is en een heel klein beetje Engels. Kwa kwaliteit van de arrangementen is alles goed verlopen, de lunch is ook zeker een aanrader!
weinig sauna, veel teveel mensen. buitenzwembad is wel super qua uitzicht. Maar voor het begrip Thermen ontbreekt wel het e.e.a.
Aangename atmosfeer die grotendeels te danken is aan de afwezigheid van luidruchtige kinderen. De baden zijn voldoende warm 33°C en uitgerust met tal van bruis- en spuitelementen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee saunacomplexen; een voor geklede en een tweede voor ongeklede bezoekers. Het ongeklede gedeelte is uitgebreider en omvat naast een sauna ook een stoombad, bubbelbad en een koud- en warmwaterbad. De thermen worden bovendien goed onderhouden en men vindt er vriendelijk personeel.
Alles begint al met de weg ernaar toe, van lekker koud waggonetje tot in het heerlijke warme water hmm zalig! Ze zijn super vriendelijk en zeer behulpzaam. Alles was open, zowel binnen als buiten wat wat gewoon zalig is! Bandjes die als betaalpasje gebruikt worden ook super gemakkelijk al zou er een extra betaal automaat fzo mogen staan bij de uitgang... altijd niemand tot je zelf wilt betalen, dan staat er 10 man .... Het eten was ook lekker en de drankjes ook.
Wat een teleurstelling...zwembad, sauna en stoombad, de gemiddelde center parcs is beter uitgerust. Je verwacht met unesco label een oud romeins gebouw maar t is een jaren 80 betonnen doos. Geen variatie in saunas dus luxe is het ook absoluut niet. Zonde van de rit vanuit nederland.
Echt pure armoede! Zeer slecht en zeer verouderd. Dit mag geen thermen worden genoemd maar gewoon een ouderwets zwembad waar kinderen niet zijn toegestaan. Daarnaast was de service echt belabberd. We waren binnen 45min weg! Zonde van het geld en tijd.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Thermes de Spa met het openbaar vervoer


Place Royale 320 meter
295
362
388
399
744
750
Place Royale 330 meter
295
362
388
399
744
750
Entre les Ponts 350 meter
295
362
388
399
488
744
750
Arcades 440 meter
295
362
388
399
488
744
750
Xhrouet 460 meter
488

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid