facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermen Dilbeek

Thermen Dilbeek
"Bij Hotel Thermen Dilbeek is alles aanwezig om te genieten van een dag zonder stress. Geniet een ganse dag van de uitgebreide thermenfaciliteiten met sauna’s, zwembaden koud en warm, jacuzzi’s, een beauty center en meer. Beleef zo een onvergetelijke dag waarin u de nodige rust en ontspanning vindt."
Adres: Kattebroekstraat, 290 , Dilbeek 1700, BE
Telefoonnummer: 02 466 00 88
Stad: Dilbeek
Route: Kattebroekstraat, 290
Postcode: 1700


Openingstijden

Maandag: 11:00-00:00
Dinsdag: 11:00-00:00
Woensdag: 11:00-00:00
Donderdag: 11:00-00:00
Vrijdag: 11:00-00:00
Zaterdag: 11:00-00:00
Zondag: 09:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: thermen dilbeek prijzen, thermen dilbeek hotel, thermen dilbeek openingsuren, thermen dilbeek telefoonnummer, thermen dilbeek verjaardag, thermen dilbeek review, thermen dilbeek massage, hotel - thermen dilbeek dilbeek
Recensies
Heel lekker eten. Goede prijs/kwaliteit. Alleen mag de man van de opgietsessies kale man niet zo reageren als mensen onderaan willen zitten. Mensen kennen best hun eigen lichaam. Moeten mensen flauw vallen om hem tevreden te houden?aanraden kan maar dat verplichten is echt niet ok. Laat de mensen dat gewoon zelf bepalen aub
Bezoek September 2017 een nacht met kamer + ontbijt Op de kamer was alles aanwezig, mooi verzorgd, ruim, propere badkamer met inloop douche regendouche met weinig druk & een bad met tv. Inchecken van de kamer kan maar vanaf 15u maar vanaf 10u mag je al gebruik maken van de wellness. Deze is SUPER!!!!!!!! mooi verzorgd, alles aanwezig, verschillende sauna's met verschillende temperaturen deze mochten misschien wel aangegeven worden en een hele mooie omgeving om te relaxen . De Vijver met kois waar je rond kan wandelen en genieten van de mooie waterlelies, MET dompelputten die je de indruk geven in deze vijver te zitten. zeer ruime ligweide en jacuzzi's die verspreid waren over het hele domein. Ook een pluim voor de zoutsauna. Hoewel we deze niet dikwijls gedaan hebben omdat wij het liever wat warmer hebben vonden we toch dat het ontwerp super goed gevonden was! je zit in een 'echte' zoutmijn. Durf dus gerust de 'gevaren' deur open te doen :D De opgiet sessie was HEMELS! De uitleg was zowel in Frans en Nederlands en de muziek was een zeer leuk detail. De Highway to hell net voor de laatste emmer erop gegoten werd was hilarisch en het enthousiasme van de man was heel aanstekelijk! Nadien met dezelfde persoon ook een Tibetaanse geluidssessie gedaan en ook hier was het zeer goed verzorgd en , in tegenstelling tot opgiet, zeer ZEN er is ook een fitness ruimte aanwezig, maar wie houdt er hier nu rekening mee?? ; Ontbijt was zeer goed verzorgd met genoeg keuzes, incl. zalm en cava, verschillende soorten beleg, broodjes. Er is de mogelijkheid om zelf je ei te creëren, zoals een zacht of hard gekookte ei of een roer ei , spiegelei.
Grote fan van de thermen, maar deze is bij verre de slechtste ooit. 1. Bij het onthaal vind je een tekst waarin verwezen wordt naar wetenschappelijk onderzoek dat wijst op 60% vermindering van kans op beroerte, zelf literatuuronderzoek gedaan en nergens deze bevindingen gevonden = Het is illegaal om misleidende reclame te maken en al zeker naar onbestaand onderzoek zonder enige referenties te verwijzen! 2. De opgietsessies zijn ongezond en onverantwoord, er wordt teveel vochtigheid gecreëerd, hier is wel wetenschappelijk bewijs voor gevonden dat een te hoge temperatuur in de sauna net wel beroerte kan veroorzaken, er bestaat namelijk zoiets als sauna-beroerte-syndroom. Volgens het complex is dit op vraag van hun klanten die graag een hevige opgietsessie hebben. Een hevige opgietsessie wordt echter bekomen door stevige luchtcirculatie, dwz handdoek en waaiers met kracht hanteren wat ze in dit complex blijkbaar niet kunnen waardoor ze als enig alternatief er een oververhitte hamam van maken. 3. De wisselbaden horen koud en warm te zijn. Het koude was inderdaad koud, maar het warme was niet warm, waardoor de heerlijke tintelsensatie niet bekomen kan worden. Kamers mooi, maar jammer genoeg geen terras. Verder kan ik het niet beoordelen gezien ik te ziek was om te blijven overnachten en ik geen pijnstillers bij had en er daar ook geen kreeg omwille van te gevaarlijk. Mij zo naar huis sturen was blijkbaar geen gevaar.
Geen privacy. Alhoewel niemand van ons bevoegd of gemachtigd is, vragen we u vóór het betreden van de sauna naar uw identiteitskaart. Niet alleen van uzelf maar ook van alle personen met wie je komt. Daarnaast kunnen wij alle adressen opzoeken van alle bezoekers. Uw gegevens verwijderen we nooit en ze blijven in onze databases. Ook al kwam je jaren niet meer langs. U wordt nooit vergeten! Nota: Wij hebben uw identiteitskaart helemaal niet nodig om u de toegang te verlenen tot de sauna´s. Besluit: Onnodige / onwettige identificatie. Het vertraagt onnodig de toegang tot onze faciliteiten. Enkel voor hotelgasten is er identificatieplicht.
Goede voorzieningen , spa baden en sauna,s prima Vreemd dat er bijna alleen Frans wordt gesproken. Er werd ons gevraagd of we er van bewust waren dat het een naaktsauna was ? Ja dat waren we Later zagen we een vrouw die met kettingen als slipje rond liep ! Leek zodoende meer op een soort SM gelegenheid dan een sauna ! Voorzieningen prima, maar vond dat er iets wat onguur volk rond liep.
1 x geweest Kleine opgiet sauna maar man deed dat goed.goede muziek ook. Poos geleden nu. Voor mij geen sauna om vaak naartoe te gaan. Maar nu zou het terug kunnen:
Proper, vriendelijk en veel faciliteiten. Lekker eten, mooie inrichting en prijskwaliteit echt top! Niets op aan te merken, een echte aanrader!
Heel ok, maar zeker de centrale plaats binnen in het complex rond het centrale zwembad mist erg de private sfeer die je in veel vergelijkbare saunacomplexen wel vindt. Eerste indruk is daardoor elke keer je daar komt: veel mensen, druk, veel licht... Opgietsessies, ontbijt en sauna's zelf zijn allen zeker ok. Kamer was erg comfortabel.
Ik had een fantastische tijd bij Thermes Dilbeek, vooral dankzij de geweldige opgieting en scrubsessies die Lien verzorgde. De ervaring was heerlijk en ontspannend. Ik kan deze thermen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een ontspannend uitje in Dilbeek. Bedankt, Lien, voor de geweldige behandelingen!
We kennen de overige sauna’s van deze groep en waren dan ook zeer ontgoocheld. Één keer, maar geen tweede keer! Onthaal duurde zeer lang en was weinig klantvriendelijk. Boven tochtte het in de inkomruimte. Alles behalve aangename verwelkoming dus. Verouderd complex dat meerdere mogelijkheden biedt op een te kleine oppervlakte. Weinig rust met andere woorden. Bovendien wordt er op het terras gerookt wat zeer onaangenaam is voor de andere gasten. De lunch was ook nog een ontgoocheling en dus waren we binnen de 3u terug weg. Niet wat je verwacht als je een dagje wellness gepland had. Ik geef niet snel een zwakke score, maar 2* is echt het maximum voor onze ervaringen bij Thermen Dilbeek. Helaas ‍
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid