facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermae Boetfort

Thermae Boetfort

Info

Sauna, wellness & relaxatie in een uniek kasteeldomein.

Geschiedenis

Vlakbij Brussel en Mechelen, in een klein groen dorpje genaamd Melsbroek, liggen onze sfeervolle thermen.

Ingericht op een unieke locatie, het 400 jaar oude kasteeldomein Boetfort. Een mix van historisch erfgoed en wellness.

Sauna, wellness & relaxatie in een uniek kasteeldomein.



"Thermae Boetfort is een wellnesscentrum met een uniek karakter. Je kan er zowel in badpak als naakt ontspannen in de schaduw van het 400 jaar oude kasteel. Er zijn twee volledig gescheiden delen met in totaal maar liefst negen verschillende sauna's, zwembaden, jacuzzi's, wellnessbaden en nog een heleboel andere wellnessvoorzieningen. Maar Thermae Boetfort biedt veel meer dan dat: laat je in de watten leggen met een heerlijke massage of een zalige gelaatsverzorging, kom culinair genieten in het restaurant of in de zomer op het terras en sluit de dag af met een overnachting in het Thermae Boetfort Hotel."
Adres: Sellaerstraat 42 , Steenokkerzeel 1820, BE
Telefoonnummer: 02 759 81 96
moc.eamreht@ofni
Stad: Steenokkerzeel
Route: Sellaerstraat 42
Postcode: 1820


Openingstijden

Maandag: 10:30-00:00
Dinsdag: 10:30-00:00
Woensdag: 10:30-00:00
Donderdag: 10:30-00:00
Vrijdag: 10:30-00:00
Zaterdag: 10:30-00:00
Zondag: 10:30-00:00


op zoek naar gerelateerd: thermae boetfort korting, thermae boetfort hotel, thermae boetfort prijzen, thermae boetfort massages, thermae boetfort verjaardag, thermae boetfort fortuna, openingsuren thermae boetfort, thermae boetfort adres
Recensies
Mijn vrouw en ik hadden de Nox Superior geboekt, dat wil zeggen: 2 dagen toegang tot de thermen, 3 behandelingen, overnachting in het kasteel en een ontbijtbuffet. Overdag hebben we deelgenomen aan verschillende opgietsessies en oprecht genoten van deze sessies alsook van de geboekte behandelingen. Jammer genoeg moet ik beamen wat ik in sommige andere reviews las, namelijk dat er weinig toezicht was in de thermen, de barman van de silent bar was regelmatig zoek en tal van personeelsleden hadden inderdaad moeilijkheden met het Frans of Nederlands spreken. Wat echter zorgde voor onze twee sterren beoordeling is de overnachting met ontbijt. We hebben dit al vaker geboekt in andere kuuroorden om eens echt verwend te worden. De kamer in het kasteel klonk sprookjesachtig, maar bleef naar ons gevoel ook een sprookje. De kamer was niet in het kasteel gelegen, maar in een bijgebouwtje en bleek ook heel basic.. Het ontbijtbuffet was ook beperkt. Wat ons die ochtend het meest verbaasde is dat we opnieuw pas om 10u30 de sauna mochten betreden.. We hadden kortom voor het betaalde bedrag, in vergelijking met andere kuuroorden, meer verwacht qua kamer/ontbijt/service.
De faciliteiten zijn tof maar het personeel/de service laat veel te wensen over. Uitleg is zeer kort en niet duidelijk floating room is blijkbaar betalen per persoon ipv per kamer dus onnodig samen in 1 kamer gezeten om het eens uit te proberen 1 van ons heeft ook een kamerjas gekregen met gigantische gaten aan de mouwen omdat hij zo versleten was en deze is door het personeel gewoon terug bij de rest van de was gelegd en niet uit circulatie genomen. Er waren spullen zoals handdoeken en zakdoekjes van de verplichte kledinghaakjes gestolen, en dit is blijkbaar onze fout omdat we ze niet hebben bijgehouden hoewel je ze niet in een zwembad of sauna kan/mag meenemen…. Gelukkig waren ze wel vriendelijk genoeg om onze handdoeken te vervangen. Het is ook heel moeilijk om iemand van de staff te pakken te krijgen in de thermen zelf, je moet er echt voor naar het onthaal gaan, er was totaal geen toezicht. Sommige obers in het restaurant waren heel judgemental en onvriendelijk. De keuken had ook een fout gemaakt, maar er waren 4 obers nodig eer het gesnapt werd 3 talen geprobeerd Ik ben niet snel geneigd om hier nog terug te komen. Op deze review een vraag gekregen om de customer service te contacteren; dit is ondertussen al een maand geleden en nog niets terug gehoord.
Ontvangst tweetalig en vriendelijk met karige info.jaccuzi's waren warm genoeg.zwemwater ook. Met ons 4 lekker gegeten en de prijzen voor eten en drinken zijn correct.Bediening in het restaurant op 27/07/23 was zeer attent en vriendelijk.Wat geluidshinder van vliegtuigen buiten.teKorte opgietsessies voor ervaren mensen maar wel ok.De mogelijkheid om deel te nemen aan 13 verschillende ervaringen indien gewenst. Gekleed gedeelte is klein maar daar zijn we maar even geweest. Al bij al is het meegevallen voor ons. Ondanks dat de opgietsessies die ik en mijn collega's verzorgen langer en intenser. Meer wapperen met kracht zou een tip zijn.
Zaalpersoneel in het restaurant was ronduit onvriendelijk, en het leek hen zelfs te veel moeite te kosten om een bestelling op te nemen. Ze deden dit duidelijk met veel tegenzin. We hadden met 3 canneloni besteld, maar de saus was nog koud, dus hebben onze borden moeten terugsturen. Na het opwarmen, was het wel een lekker gerecht. Er lagen 2 dode vliegen op de vensterbank, wat doet vermoeden dat er al een tijdje niet meer was gekuist. De faciliteiten zijn ietwat verouderd en aan de karige kant als je je beperkt tot de geklede zone. Zal hier niet snel terugkomen...
Zeer sfeervolle sauna! Je kan er volledig tot rust komen! Het restaurant is een aanrader, lekkere dingen voor elk wat wils. wij rijden telkens 100 km om in Boetfort te genieten, het is de rit waard!Kamers: 5/5
Onze eerste en tevens laatste ervaring met Thermae Boetfort. In het naaktgedeelte Moenia zagen we plots een koppel de liefde bedrijven in het relaxatiebad. Eerst en vooral waren wij gechoqueerd dat er personen zijn die dit schaamteloos durven doen in een publieke omgeving. Toen we dit gingen melden aan het personeel van Thermae Boetfort kregen we te horen dat ze deze personen gingen verzoeken om de zaak meteen te verlaten. Echter was het koppel even uit het zicht verdwenen en kon de security hen niet vinden. Na een halfuur verschenen ze opnieuw in het relaxatiebad en is mijn vrouw de security van Thermae Boetfort gaan inlichten. We zagen dat het personeel van de wellness een praatje ging maken met het koppel maar voor de rest gebeurde er niets. Een tijdje nadien zijn wij gaan informeren naar de stand van zaken en kregen we te horen dat het koppel de feiten ontkenden. Uiteraard zouden ze dit nooit toegeven. Met als gevolg was voor het personeel de kous af en kon het koppel verder hun gangetje gaan in de wellness. Dit is ronduit degoutant ! Gezien het koppel wist van wie de info kwam, werd dit voor ons een héél ongemakkelijke situatie. Wij hebben dan ook beslist om de wellness te verlaten daar we normaal gezien tot sluitingstijd blijven. Het was niet aan ons om met een oncomfortabel gevoel te lopen, maar het zou net het koppel moeten zijn dat meteen uit de wellness moest verwijderd worden. Zulke praktijken zijn ongehoord ! De laksheid van het personeel is dan schandalig. De veiligheid, toezicht in Thermae Boetfort is ondermaats! De hulpvaardigheid en klantgerichtheid is gewoonweg erbarmelijk! Ondanks de mooie locatie zal Thermae Boetfort ons daar nooit meer zien.
Heerlijk sauna complex, prachtige locatie. Heel serene en rustige sfeer ook al is er veel volk. Sterke aufguss-sessies, groot aanbod van sauna's. Prachtig buitenzwembad. Groot welness-aanbod. Voor ons is dit een topper!! Ze hebben wel problemen met administratie en computerprogramma, er is altijd wel een probleem met gebruik van beurtenkaart, afrekening bij check-out, bandjes, lockers..... het wordt wel altijd op zeer vriendelijke wijze opgelost. Nog een groot pluspunt is het restaurant waar je doorlopend heerlijk kan genieten van verrassende gerechten in een prachtig kader. Ook hier weer heel vriendelijke bediening.
Helaas niet zo een fijne ervaring gehad. Te veel volk , mensen die ligstoelen claimen door er een handdoek op te leggen waardoor meer als een half uur gewacht op een stoel na meermaals te vragen Personeel dat elkaar tegenspreekt : receptie zegt je mag de handdoeken van andere wegnemen niet mijn bevoegdheid. Als dit uiteindelijk gebeurd , door een ander personeelslid aangesproken worden dat dit niet kan. Kortom julie zijn kwaliteit aan het verliezen. Het is een welness en geen recreatiepark
Mooi sauna complex , spijtig dat er hier en daar wat kapotte spullen blijven rondslingeren . Ook het personeel laat algemeen te wensen over gedeelte van personeel is de Vlaamse,franse taal gewoon niet machtig wat eigenlijk niet ok is . Ook aan vriendelijkheid mag zeker aan gewerkt worden ,ze staan daar precies tegen hun zin.ook verschillende personeelsleden en klanten die met gsm in naaktgedeelte zitten vind ik persoonlijk ook echt niet kunnen . Overal staat het thans duidelijk vermeld .maar als het personeel al niet het voorbeeld geeft word het moeilijk om de klanten erover aan te spreken.
Niet overnacht, enkel de wellness bezocht. Wellness is zeker een aanrader. Heel mooi en zeer leuke setting met het kasteel. Restaurant is gemiddeld. Hou wel rekening mee dat je niet op voorhand kunt reserveren en dat als het maximum aantal bezoekers bereikt is je er niet meer in komt of moet wachten tot iemand buiten gaat. Op tijd komen is dus de boodschap zeker op warme dagen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid