facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Therapy4Dogs

Therapy4Dogs

Info

Iemand nodig om je hond op te leiden, te helpen om over zijn angst, agressie, stress,... te komen? Gewoon vragen over het gedrag van je hond? Ik kan helpen

Geschiedenis

Heb je soms het idee dat je niet genoeg tijd met je hond doorbrengt? Denk je dat er iets mis is, maar kan je er je vinger niet opleggen? Heb je het gevoel dat er allerlei dingen misgaan en dat je alles al geprobeerd hebt om je dierbare vriend te helpen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging of iemand die hem kan uitlaten? Dan kan ik je vast helpen!

Mijn naam is Tine Arets en ik ben Hondengedragstherapeut en hondentrainster. Daarom wil ik u helpen om een beter relatie te krijgen met uw hond! Contacteer me gerust voor vragen, opmerkingen of dergelijke.

Informatie hondenschool:
Zondag:
- 10u: hoopers
- 11u: vervolgklas
- 12u: puppyklas

Woensdag:
- 16u30: puppy- en vervolgklas (inschrijven op voorhand verplicht)

Vrijdag:
- 18u: Fitness en fun met je hond
- 19u: Start to dogrun



"Heb je soms het idee dat je niet genoeg tijd met je hond doorbrengt? Denk je dat er iets mis is, maar kan je er je vinger niet opleggen? Heb je het gevoel dat er allerlei dingen misgaan en dat je alles al geprobeerd hebt om je dierbare vriend te helpen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging of iemand die hem kan uitlaten? Dan kan ik je vast helpen!"
Adres:
Telefoonnummer: +32474812440
Stad: Beerse



op zoek naar gerelateerd: Hondentherapeut Gent, Individuele hondentraining, Hondenschool Schilde, Intensieve Hondentraining, Dogsurvival therapy4dogs, BAT training België, An Wesenbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VVDH Kringgroep Witven 13 VVDH Kringgroep Witven 13 4 km Wij zijn gespecialiseerd in het werken met Duitse herders dus heb je interessen hou j...
Recensies
Derde keer dat ik de puppyclass volgde. Na vorige week wilde ik het eigenlijk opgeven. Mijn hond had geen zin, geen aandacht, wilde gewoon niet meewerken. Tot vandaag! Ik kreeg de tip eens met vlees/hondenworst te werken.........wat een verschil!!! Zo trots op mijn grote loebas en zo blij met de tip. We gaan er weer volop tegenaan!
Ik ben bij Tine terecht gekomen in de zoektocht naar een hondenschool waar zowel ik als mijn hond de juiste begeleiding kregen. Ik had geen positieve ervaringen met een hondenschool, en mijn hond al helemaal niet meer. Hij kent alle commando's, maar zijn emoties werden niet begrepen. De 1ste 2 jaar waren voor mij een heel moeilijk zoektocht in het gedrag begrijpen van mijn hond, en vooral hoe ik op bepaalde situaties moest reageren. Ik heb veel trainingen en workshops bij Tine gevolgd van socialisatielessen tot special class en nog veel meer. Ze heeft mij voornamelijk terug aangeleerd om mijn hond te herconditioneren/herhabitueren, maar ze leert jou ook om met een andere bril naar je hond te kijken. Dit gedrag is elke dag zichtbaar in het gedrag van men hond nu. Tine haalt niet alleen in jou het beste naar voor, maar ook je hond. Ze is ook bij mij thuis op bezoek gekomen om daar concrete handvaten mee te geven om o.a. te wennen aan het geluid van de deurbel, en bezoek te ontvangen. Tine is de reddende engel geweest van mij & men hond. We zijn haar beide eeuwig dankbaar!
Juist voor de corona leerde we jou kennen omdat Koen met ons Dio Hooper kwam doen. Ik stond altijd van te voren naar jou gehoorzaamheid lessen te kijken. Was jaloers hoe de begeleiders/eigenaars die zoveel aandacht kregen van hun hond. Daarom ben ik ook gestart met gehoorzaamheid. Nu zijn we een aantal jaren verder en ben trots op wat ik bereik heb met ons Dio. Nu kan ik ontspannen gaan wandelen en een hond passeren. Maar wat ik het belangrijkste vind, ik krijg aandacht van hem. Jou lessen zijn zo rustig en plezant. Het zijn geen saaie lessen, dat komt omdat je de lessen leuk afsluit met snuffel spelletjes of een behendigheid parcour. Je bent top bezig doe zo voort. Nog een pootje van Tiras en Dio
Sinds ongeveer 2 maanden ga ik 2 keer per week met Velvet mijn pupje van ongeveer 4 maanden oud hier naar de hondenschool. We hebben er al heel veel bijgeleerd! En elke keer als we een specifiek ‘probleem’ hadden of als er iets was wat moeilijk lukt, krijgen we er persoonlijke tips die we dan verder kunnen uitproberen. Gisteren op de hondenschool heb ik de kans gekregen om Velvet onder begeleiding los van de leiband te laten in een apart weitje aan de hondenschool en haar te leren om zo ook terug naar mij te komen als ik haar dat vraag. Met onze vorige hond was dit echt niet mogelijk en daarom had ik het met Velvet ook nog niet geprobeerd. We kregen tips hoe we dat het best aanpakten en gingen aan de slag. Ik had niet verwacht dat het de eerste keer al zo goed zou gaan. Door deze kans ben ik met haar ‘s avonds nog naar een losloopweide voor honden geweest in het bos. Ze deed het SU-PER goed. Zonder de hulp en het initiatief en geloof van Tine bij Therapy4Dogs in ons, hadden we dit nog lang niet uitgeprobeerd. Ik ben zo blij dat we het wel hebben gedaan en dat het zo goed ging. We gaan dit zeker blijven herhalen en hier verder op oefenen. Dankjewel voor alles wat we dankzij jullie al hebben mogen bijleren!!
Er wordt steeds in een kleine groep getraind en -met heel veel geduld en liefde voor honden - rekening gehouden met het kunnen van elke hond , regelmatig ook theoretische uitleg over het waarom van een oefening, onze Floris maakt duidelijk vorderingen
Sinds enkele maanden ga ik met mijn border collie naar therapy4Dogs. Onze hond was heel angstig, hyperactief en sprong naar alles en iedereen. Dankzij Tine begrijp ik veel beter waar het gedrag vandaan komt en weet ik veel beter hoe ik hier op moet reageren en zelfs kan anticiperen. We hebben vooral geleerd om onze hond op zijn tempo te laten groeien en hem daarin gerust te stellen i.p.v. te forceren. We maken nu veel meer contact tijdens de wandelingen, we leerden leuke spelletjes die hem intellectueel stimuleren en we volgden samen al verschillende workshops zoals dogdance. We hebben samen al een hele weg afgelegd en dankzij Tine genieten we weer!
Op zich zijn de lessen echt goed en zouden ze hun prijs waard geweest zijn maar normaal gezien duurt een lesje 45 minuten en er was elke week wel een reden waarom het later begon of vroeger eindigde. Wij hebben geen enkele keer 45 minuten les gehad, meestal was het uiteindelijk maar 30 minuten. Ik hoor nu van anderen dat dat nog steeds zo is. Heel jammer en dan zeker veel te duur voor de tijd die je les krijgt!
Na 1 jaar heeft onze hond enkel geleerd om te zitten, liggen en blijven. Wandelen is nog steeds een ramp. Gisteren laatste les gedaan en zag nog iemand waar de hond met baasje ging wandelen maar zowel wij als die andere kregen geen tips of info hoe dit op te lossen of aan te leren, heel gefrustreerd thuis gekomen van de les Mijn mening hoort dit toch bij in basis pakket. Vroeger met andere hond naar andere hondenschool geweest en werd standaard veel meer aangeleerd.
Ik heb veel trainingen en workshops bij Tine gevolgd van socialisatielessen tot special class en nog veel meer. Met onze 4 honden kunnen we wel wat hulp gebruiken. Door Tine heb ik op een heel andere manier kunnen kijken naar wat onze hondjes nodig hebben en helpt. Ook echt op maat. Met Billy net special class afgerond. Hij vond eerst alles een beetje spannend en door de tips van Tine is hij veel zekerder geworden van zichzelf. Echt super om te zien. Bij Tine kun je met al je vragen terecht. Ben heel blij dat we haar als trainster hebben!!!
Na meermaals benaderen, laten ze gewoon niets meer weten. Het is best mogelijk dat de agenda vol is maar laat dit op zijn minst even weten zodat wij verder kunnen zoeken. We willen ons hondje zo snel mogelijk helpen en dan is dit echt tijdverlies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid