facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theehuis Ternat

Theehuis Ternat

Info

Theehuis Ternat zal een plaats worden waar men kan genieten van allerhande thees, infusies, koffie, chocolademelk en huisbereide frisdranken. Ook zullen er gebak en zoetigheden te koop zijn. Dit alles om ter plaatse te nuttigen of om mee te nemen.



"Infuus is een thee- en koffiehuis, met op de kaart een uitgebreid assortiment lekkere, verse biothee, verschillende soorten koffie, hartverwarmende chocomelk, frisdranken op basis van siropen en allerlei gebak."
Adres:
Stad: Ternat



op zoek naar gerelateerd: High Tea tervuren, Lunchen Ternat, Café Ternat, Ontbijten in Ternat, Afhaal Ternat, Restaurant Ternat terras, Café Ternat markt, Koffiebar Lennik
Recensies
Leuke plaats voor thee-fijnproevers. Maar ook voor koffie, chocolademelk, cocktails en gebak. De 'afternoon tea' is een fijn concept, aanrader! Een ruime keuze, gezellig interieur en deskundige uitbater.
Wat een geweldig bediening en lekkere high tea hebben we mogen ervaren. Dit was een top ervaring en voor herhaling vatbaar. Bedankt om ons warm te hebben ontvangen.
Bijzonder lekker. Heel vriendelijke uitbater. Zeer netjes. Aangenaam kader. Keuze te over. Daar zien ze ons zeker terug Vegetarische menuopties: Zonder problemen om vegetarisch te eten Rolstoeltoegankelijkheid: Geen probleem
Ben blij gestopt te hebben bij deze charmante man. Uitgebreide thee kaart en allerhande lekkere chocolade melken om te lippen van af te likken. De taartjes zien er heel lekker uit maar das voor een andere keer. Top adresje voor een gezellige babbel. Thanks Erik
Grote keuze aan thee, ook ruime selectie andere dranken. Vriendelijke bediening. Fantastisch terras in de tuin achteraan. Lekkere mocktails.
Altijd nieuwe dingen te ontdekken: pepermunt latte.
Zeer lekkere high tea. Vriendelijk ontvangst en zeer gezellig interieur.
Voor de eerste keer in Ternat en al meteen de place to be gevonden. Samen met mijn zus de overheerlijke vegan curry gegeten, echt een aanrader! Bovendien een heel vlotte en knappe bediening.
Lekker en kennis van zaken, zeker aan te raden
Grote keuze van theesoorten. Wie geen thee lust, gaat niet met dorst buiten. Gebakjes waren zeer lekker. Aangename bediening. De tafels en stoelen die vrij komen, worden onmiddellijk ontsmet. Proficiat Eric, doe zo voort!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid