facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theatergroep Hendrik En Co

Theatergroep Hendrik En Co

Info

Theatergezelschap uit Hasselt, Belgie onder leiding van Danie Jordens. Actief in Belgie, Nederland, Duitsland, Frankrijk en overal waar we met onze bus of tent en aanhanger kunnen geraken!

Geschiedenis


De non-verbale nonsens van hendrik en co

Theatergezelschap uit Hasselt, Belgie onder leiding van Danie Jordens. Actief in Belgie, Nederland, Duitsland, Frankrijk en overal waar we met onze bus en aanhanger kunnen geraken!
Al jaren zijn we actief als reizend gezelschap en trekken we rond in een kleine circustent. Op die manier zijn we onderdeel van een eeuwenoude traditie. Met de voorstelling 'Petit Bizar'gaan we zelfs nog verder en brengen we een ode aan de freak-shows en rariteitencabinetten van weleer.
Ik ben als beeldhouwer, de theaterwereld ingerold als maker van objecten en decors. Ook nu nog ontwerp en bouw ik mijn decors, rekwisieten zelf. Dat verklaart mijn fascinatie voor het objecttheater en mijn bewondering voor mechaniek en speeldozen. Deze liefde heb ik al gedeeltelijk toegepast in de straatact 'Car'O'Chienno' en de voorstelling 'Wasda!' (Technopolis). De liefde voor mechaniek en beweging is de basis voor de voorstelling 'Petit Bizar'.
Vanaf 2013 vullen we onze projecten aan met een nieuwe act
Als mime-speler begon ik jaren geleden met walk-acts en door de jaren heen is dat ook nooit echt verdwenen …dus terug naar de eenvoud met hendrik ….
Inhoud :
De non-verbale nonsens van danie jordens ;
Improvisatie op het moment een vreemde ontmoeting ….
Hendrik gaat op zoek of laat zich verbazen door wat er zich op straat allemaal afspeelt.
Soms heel erg triest dan is hij weer heel erg behulpzaam…
Een vreemde ontmoeting , straattheater in zijn pure vorm zonder veel franjes en gedoe.
voorstellingen zijn :
vacance 13
car O chienno
Craie de trottoir

Adres: kiewitstraat 2, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 0032 (0) 477301149
Stad: Hasselt
Route: kiewitstraat 2
Postcode: 3500


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toneelgroep Eenhoorn VZW Toneelgroep Eenhoorn VZW 5 km Gezellig theater. Zeer sympathieke medewerkers. De zaal is voor mensen die minder vlo...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid