facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Top

Theater Top

Info

Ontdek ons origineel poppentheater, meeslepende evocaties en zeer gesmaakte buikspreekshow! We bieden toneelvoorstellingen en humoracts aan voor elk publiek (kinderen/volwassenen/senioren) in Atelier Top, ons familiaal theaterzaaltje, of op verplaatsing.

Geschiedenis

Pluk uw favoriete droom in ons compleet vernieuwde atelier getransformeerd tot een knus theater inclusief professioneel geluid en licht. Geniet van een drankje annex leuke theaterbabbel in onze gezellige foyer met een uniek zicht op Bos ’t Ename (Vlaamse Ardennen). De ruime tuin is rijkelijk voorzien van kinderspeeltuigen.

Vanaf oktober t/m april speelt er geregeld een kindervoorstelling en om de twee maand een evocatie. U kan ook de zaal helemaal zelf afhuren en uw eigen voorstelling kiezen. De meeste voorstellingen kunnen eveneens op verplaatsing gespeeld worden.

Adres: Wallestraat 55, 9700 Ename, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32475768267
Stad: Ename
Route: Wallestraat 55
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Mister Boullart, Atelier Top, 'T Atelier Ename
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid