facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater op de Markt

Theater op de Markt

Info

Theater op de Markt 2019: 25 t.e.m. 28 oktober 2019 in Provinciaal Domein Dommelhof.

Geschiedenis

Van 27 t.e.m. 30 oktober 2017 organiseert Theater op de Markt de 10de editie van het internationaal circustheaterfestival van Theater op de Markt in Provinciaal Domein Dommelhof.


Het tweejaarlijkse internationaal circustheaterfestival van Theater op de Markt gaat in de herfst van de oneven jaren door in Provinciaal Domein Dommelhof. Theater op de Markt tovert Dommelhof om in één groot en gezellig circusdorp. Ook in 2017 slaan artiesten uit België en ver daarbuiten er hun tenten op voor de 10de editie van het internationaal circustheaterfestival van Theater op de Markt. Noteer het alvast in de agenda!

Het circusfestival van Theater op de Markt toont circus zoals het hoort te zijn: geen losse acts met clowns en wilde dieren, maar theater waarbij verhalen verteld worden aan de hand van acrobatie, humor, muziek, dans en vooral bezieling. En dat in alle mogelijke gedaantes, zoals dans-, muziek- of theatervoorstellingen. Theater op de Markt brengt het circus ook buiten de circustent, het prachtige park van Dommelhof wordt omgetoverd tot een heus circusbos.

De tweejaarlijkse editie van het openluchttheaterfestival, met op de affiche een internationaal aanbod van actueel circus, locatietheater en straattheater speelt zich af in de Hasseltse binnenstad en op bekende en minder bekende plaatsen in de Hasseltse rand. In 2018 keren we terug naar Hasselt van 9 t.e.m. 12 augustus 2018. Noteer het alvast in de agenda!

Draag je Theater op de Markt in je hart? Praat, vraag of reageer met ons mee. Zorg er wel voor dat je uitspraken niet beledigend zijn voor anderen. Discriminerende, politieke en té commerciële boodschappen verwijderen we.

Onze taak

Theater op de Markt heeft als missie de ontwikkeling van het openluchttheater* te stimuleren en op lange termijn te ondersteunen.
Theater op de Markt wil het beste openluchttheater van het moment programmeren in een festivalformule die de drempel zo laag mogelijk houdt en gericht is op een breed publiek.
Theater op de Markt wil in zijn missie verder uitgroeien tot een (inter)nationaal toonaangevend platform voor openluchttheater. Naast programmatie zijn samenwerkingsverbanden met artiesten, gezelschappen en andere organisaties in functie van creatie van nieuwe voorstellingen daarom een belangrijk instrument.
Theater op de Markt wil sporen nalaten voor de regio, de sector en het publiek. Theater op de Markt streeft ernaar structureel iets te kunnen betekenen in de ruime sector van de kunsten.

* openluchttheater wordt gebruikt als algemene term voor openlucht- en straattheater, circustheater, locatietheater en kermiskunsten.



"Theater op de Markt is een internationaal festival voor circus van vandaag. De 13de herfsteditie van Theater op de Markt gaat dit jaar door van 27 oktober tot en met 1 november in Provinciaal Domein Dommelhof Pelt en op verschillende locaties doorheen de provincie Limburg."
Adres: Toekomstlaan 5, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: +32 (0)11 80 50 02
eb.grubmil@tkramedporetaeht
Stad: Neerpelt
Route: Toekomstlaan 5
Postcode: 3910


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: theater op de markt hasselt 2018, theater op de markt zondag, theater op de markt 2018 programma, theater op de markt 2018 tickets, theater op de markt hasselt programma 2018, theater op de markt maan, kbc theater op de markt, theater op de markt zaterdag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Musica - Impulscentrum voor Muziek Musica - Impulscentrum voor Muziek 0 meter Musica organiseert als centrum vele prachtige projecten om mensen in contact met muzi...
C - TAKT C - TAKT 0 meter C-TAKT is de nieuwe naam van de samensmelting van de kunstenwerkplaatsen van C-mine C...
Akabe Neerpelt Akabe Neerpelt 431 meter Voorzien zeker genoeg vissticks. Verder geen aanmerkingen. 10/10 Aanrader! De leiding...
Pelt's Rode Neuzen Concert Pelt's Rode Neuzen Concert 754 meter Rode Neuzendag, de actie die opkomt voor jongeren met psychische problemen! Met dit c...
De avond -turen van Dikie DiK De avond -turen van Dikie DiK 921 meter ... wat doet dikie dik nou?!
KSA Grote Heide KSA Grote Heide 2 km Welkom op de officiële Facebook-pagina van KSA Grote Heide!
KSA Herent KSA Herent 5 km Kon het maar alle dagen weekend zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid