facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Malpertuis Tielt

Theater Malpertuis Tielt

Info

Theater Malpertuis is een bruisend productiehuis waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

Geschiedenis

Theater Malpertuis opgericht in 1967 is een productiehuis huis waar traditie en innovatie elkaar afwisselen.

Met maatschappelijke, filosofische en kunstzinnige voorstellingen wil Malpertuis zowel de cultuur- als de kunstliefhebber, in Vlaanderen en daarbuiten, bereiken, beroeren en inspireren.

Naast onze eigen voorstellingen kan je in onze thuisbasis in Tielt ook terecht voor gastvoorstellingen, aperitiefconcerten, debatten en zoveel meer.



"Met meer dan 50 jaar op de teller is Theater Malpertuis een gevestigde waarde in het podiumkunstenlandschap. Onze werking bestaat enerzijds uit de regies van artistiek directeur Piet Arfeuille en anderzijds uit het werk van artistieke bondgenoten, nieuwe maar ook gevestigde makers uit verschillende disciplines. Naast geactualiseerde bewerkingen van klassiek repertoire geeft Arfeuille ook plaats aan andere artistieke disciplines beeldende kunst, dans en is er ruimte voor talentontwikkeling in de vorm van masterclasses en residenties.Voor meer informatie kan je gemakkelijk contact opnemen via [email protected]."
Adres: Stationstraat 25, 8700 Tielt
Telefoonnummer: 051/40 62 90
Stad: Tielt
Route: Stationstraat 25
Postcode: 8700



op zoek naar gerelateerd: Theater Malpertuis Medea, Medea Malpertuis recensie, Amor Mundi Malpertuis, Gildhof Tielt, Malpertuis boek, Theater Gent, Theater Malpertuis Tania, De Kleine prins Malpertuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cultuurcentrum Gildhof Cultuurcentrum Gildhof 505 meter Bezoek oud collega's. 36 jaar gewerkt. Nu op pensioen
De Traagheid De Traagheid 800 meter Gewoon jammer dat we nier aan de kaart konden eten. Als wij op restaurant gaan eten w...
Recensies
Gezellig, intiem, alles wat een theater hoort te zijn. Top!
Een redelijk basic, maar enorm charmant, gezellig en sfeervol Theaterhuis en café! Leent zich tot verschillende soorten evenementen.
Klein, gezellig en professioneel theater. Je vindt er een gezellig foyer en de programmatie zorgt voor betere theaterwerk uit Vlaanderen.
Altijd aangenaam om naar Theater Malpertuis te gaan. Er wordt creatief met de lange muur omgegaan. Altijd verrassend. Verwondering is er nooit ver weg.
Mooi theater, klein en gezellig. Er worden prachtige stukken gespeeld.
Klein maar gezellig. Theater zoals het moet zijn. De stoelen zijn de enige bron van ergernis.
Try-out voorstelling naar tekst van Fassbinder
Mooie ruimte!
Leuk theater ervaring
Klein maar gezellig Stadstheater
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid