facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Cartouche VZW

Geschiedenis

Drie gelijkgestemde zielen vonden elkaar in het jaar 1999 terug in het theater.

Wim Vermeylen, Guy van den Eijnden en Benny Bracke namen, na maanden van overleg, de beslissing om een eigen theatergezelschap op te richten met daarbij horende theaterzaal.

De locatie aan de Strijderstraat 41 te 2650 Edegem werd na maanden van intens werken, door verschillende vakmannen en sympathisanten, omgetoverd tot een gezellige theaterzaal (met voorlopig 125 zetels), een leuke foyer en Theatercafé ‘De Schuppenzot’ in de kelderverdieping.

Theater Cartouche VZW was een feit!!

In de loop der jaren verhuisde onze inkom naar de Strijderstraat 67 en moest de Schuppenzot noodgedwongen worden gesloten.

We gaan er in 2015 wel alles aan doen opdat het gezellige theatercafé terug zijn deuren zou kunnen openen.

Deze gezellige bruine kroeg dient immers de ontmoetingsplaats te worden voor iedereen, maar in de eerste plaats voor mensen met een hart voor cultuur. Cultuur in de ruimste zin van het woord.

Fotografen, schilders, tekenaars, beeldhouwers, muzikanten, acteurs, ... zijn hier allemaal welkom en niet alleen om er iets te drinken maar ook om hun kunstwerken te exposeren of om zichzelf te laten gaan in woord of muziek.

Theater Cartouche VZW vierde in 2014 zijn 15-jarig bestaan maar we zijn nog lang niet uitgespeeld.



"Gezellige theaterzaal in het centrum van Edegem met een Foyer die apart kan afgehuurd worden."
Adres: Strijdersstraat 67, 2650 Edegem
Telefoonnummer: 0486/13.23.38
Stad: Edegem
Route: Strijdersstraat 67
Postcode: 2650



op zoek naar gerelateerd: Forttheater Edegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tejater 80 Edegem Tejater 80 Edegem 326 meter Amateurtoneelgezelschap gevestigd in Edegem
Toneelgroep De Meeuw Toneelgroep De Meeuw 1 km Vandaag leuke ontspannende voorstelling gezien. Zeer mooie aangename zaal. De zaal is...
Toneelgroep De Meeuw Vzw Toneelgroep De Meeuw Vzw 1 km Schandalige organisatie! Weigeren een kind met een beperking zonder dit kind ooit te ...
Recensies
Een ruime theaterzaal met aangename zetels, aansluitend op de zaal bevindt zich een gezellige foyer waar je voor en na de voorstelling een drankje kan drinken of een kleine versnapering eten. Sinds kort biedt het theater ook kwaliteitswijn van de tap aan. Naast theatervoorstellingen vinden er evenementen zoals karaoke avonden plaats en is er de mogelijkheid tot het huren van de foyer en de theaterzaal voor feesten of voordrachten. Je bereikt de ingang van het theater via de weg rechts van jeugdhuis het varken waarna je vervolgens de trap omhoog neemt. Bij het theater zelf is geen parking, maar aan de overkant van de straat is er wel een ruime parking. Het theater is ook makkelijk per bus bereikbaar.
Ontspannend,, knusse zaal, spijtig dat het niet toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn, en zeker niet voor minder validen
De mensen daar doen dat met veel plezier en heel hun hart. Met andere woorden een warm gezelschap
Klein theatertje doch zeer gezellig. Leuk cafeetje
Gezellige plek om cultuur te snuiven!
Een plaats voor een fijne avond
Super leuke toneelgroep
Zalige avondje uit
Goed gespeeld, amateurtheater
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid