facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TheaTech

TheaTech

Info

technische/creatieve ondersteuning voor theaterproducties en evenementen

Geschiedenis

Zaakvoerder, Alexander Ronsse, startte zijn loopbaan als theatertechnicus. Niet alleen theater, maar ook lifestyle- en bedrijfsevents behoorden tot de dagelijkse taken. Bij de oprichting van TheaTech werden dan ook 2 doelen vooropgesteld :
- Enerzijds werd van theaterproducties een totaalpakket gemaakt : opmaken van lichtplan en technische fiche, het ontwerpen en opbouwen van decor en uiteraard de technische ondersteuning bij de voorstelling.
- Anderzijds bouwde TheaTech zijn aandeel in de evenementensector verder uit. Voor zowel bedrijfsevents als voor stadsevenementen doet TheaTech de technische coördinatie. Dit gaat van het leveren van materiaal tot het coördineren van het gehele technische luik.

Tot op heden blijft TheaTech investeren in kwalitatieve professionele klank- en lichtsets aangepast aan verschillende settings. TheaTech staat in het vak bekend om zijn vlotte en nette aanpak op gebied van organisatie, uitwerking en postproductie.

Dit alles laten we passen in het financiële kader van de organisatie, rekening houdend met alle eisen van klanten én artiesten. Hierbij verliezen we nooit het esthetische aspect uit het oog waaronder de aankleding van de zaal, de perfecte klank, een vlekkeloze timing, …



"Theater en events. Van ontwerp tot productie"
Adres: Stasegemdorp 95a, 8530 Harelbeke
Telefoonnummer: 0474514800
Stad: Harelbeke
Route: Stasegemdorp 95a
Postcode: 8530


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:45
Dinsdag: 00:00 - 23:45
Woensdag: 00:00 - 23:45
Donderdag: 00:00 - 23:45
Vrijdag: 00:00 - 23:45
Zaterdag: 00:00 - 23:45
Zondag: 00:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Chocolaterie Harelbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zalen 138b Zalen 138b 1 km Onbereikbaar probeer ze al maanden te bereiken.
Recensies
Zeer professioneel!
Vertaald door Google top bedrijf! Origineel Topfirma!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid