facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Westhouse

The Westhouse

Info

Deze prachtige alleenstaande oude pastorij woning met grote omheinde tuin werd volledig gerenoveerd en is ideaal als vakantiebestemming voor grote gezinnen of vrienden die samen willen genieten van een heerlijke vakantie aan zee.

Adres: Westendelaan 310, 8434 Westende
Telefoonnummer: 0032484814713
Stad: Westende
Route: Westendelaan 310
Postcode: 8434


Recensies
Wat een prachtige pastorie woning. Heerlijk om met een grote groep in te verblijven. Uitstekende keuken om samen te koken en geweldige tuin om in te ontspannen met een speeltuin voor de kinderen. Bedden uitstekend!
Deze prachtige alleenstaande oude pastorij woning met grote omheinde tuin werd volledig gerenoveerd en is ideaal als vakantiebestemming voor grotere families of met meerdere vrienden.
Goeie sfeer. Chille banken. Fijne badkamers. Mooie lampen.
Mooiste plaatsje van de kust !
Een prachtige en charmante plek. Ideaal voor een grotere groep of families. Echt alles is aanwezig. Het strand en de dichtstbijzijnde stad zijn snel en te voet bereikbaar.Kamers: 5/5
Een charmant en mooi huis op slechts 5 minuten lopen van het strand in een rustig dorp. Ik vond het geweldig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid