facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Waterbedcompany

The Waterbedcompany

Info

The waterbedcompany EERSTE waterbedwinkel in België sedert 1987! De beste service, informatie en waterbedmodellen, u moet gewoon bij ons zijn!
038273267

Geschiedenis

In België sedert 1987
The Waterbed Company biedt Europees vervaardigde waterbedden, matrassen, verwarmingselementen en toebehoren van de hoogste kwaliteit en stijl aan.
Heeft u een specifiek verzoek aarzel niet om ons te contacteren! Wij bieden u een klant gerichte service en informatie op maat.

-Wij bieden u 15jaar GARANTIE!
- GRATIS LEVERING over gans België

Deze voorwaarden gelden ook voor onze boxspring bedden, lattenbodems, kasten en matrassen. Top qualiteit aan uiterst betaalbare prijzen!


Wij staan ter uw beschikking!
Onze openingsuren zijn:
Van maandag tot en met zaterdag - 10.00u tot 18.00u
zondag en officiële feestdagen gesloten



"Sleep, furniture and lifestyle store with a quirky touch! 1000m2 of interior inspiration."
Adres: Boomsesteenweg 645, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 038273267
Stad: Wilrijk
Route: Boomsesteenweg 645
Postcode: 2610



op zoek naar gerelateerd: Bedden boomsesteenweg Wilrijk, Luxe waterbedden, Waterbed prijs, Beds and Home
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beds & Home . Beds & Home . 26 meter Beds & Home. Sleep, furniture and lifestyle shop with a quircky touch!
iBike fietsen iBike fietsen 405 meter
Inatura Inatura 604 meter Goed is mijn job
SieMatic Keukenontwerpers SieMatic Keukenontwerpers 663 meter Mooie keukens en zeer hulpvaardige verkopers die alle moeite nemen om te helpen en de...
BS Car Detailing BS Car Detailing 670 meter Van een professionele wasbeurt tot een gedetailleerde behandeling van het exterieur e...
PremiumStock PremiumStock 942 meter Bij de kitchenaid sale een foodprocessor gekocht. Achteraf blijkt dit product nieuw ...
Kontex Kontex 1 km Hier kunt u onze super aanbiedingen volgen
Enoks Junior Schoenen Enoks Junior Schoenen 1 km Goede kwaliteit, goede personeel, goede winkel. Bedankt!
Juwelen en Uurwerken Carisa Juwelen en Uurwerken Carisa 2 km Reeds 25 jaar geeft Juwelen Carisa persoonlijk en vakkundig advies in het centrum van...
Smoke & Vapour Smoke & Vapour 2 km Dagbladhandel
Recensies
Een enorme aanrader! Wij zijn dolgelukkig met onze nieuwe zetel, met de service en met het advies dat we in de winkel kregen. We zijn designliefhebbers maar met een eerder beperkt budget: bij Beds & Home vonden we een trendy, kwalitatief en betaalbaar aanbod en we durfden in de winkel vertrouwen op de smaak van Tess & co. Ze zijn ook totaal niet opdringerig en gaven ons volop de tijd om te twijfelen en verschillende keren terug te komen. Ook de levering-service was perfect. We komen zeker terug!
Wat een warme ontvangst! Rustige en super goede begeleiding voor ons totaal project. Smaakvol uitgekozen en begeleid door Tess, met ruimte wat je zelf wil. Ook met oog voor betaalbaarheid en Belgische producten waar mogelijk. !!! Service met passie !!! Flexibel met de leveringsdatum waarvoor dank
Heel erg blij met onze nieuwe bank en de éénzit die we hier gekocht hebben. In de winkel is er ruim de tijd genomen om ons te adviseren over mogelijke opties en kleuren en werd er steeds actief meegedacht. Ook de levering is allemaal correct verlopen.
Super tevreden over de fantastische service ! Prachtige zetel waar we heel erg trots op zijn . Wij gaan reclame maken
Na onze tafel en stoelen,nu een ronde spiegel van 120/120 gekocht. Prachtig...boven onze dressoir gehangen. Er staat nog een bed en een zetel op ons lijstje en we gaan natuurlijk naar deze zalige winkel. Één nadeel...als je er binnen gaat dan wil je blijven kopen!!!
Qua service zit je bij Beds & Home zeker goed: zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, heel responsief en ze houden je ook goed op de hoogte van de stand van zaken. Was heel aangenaam en ik zou hier zeker opnieuw bestellen! Ik heb de Cloud Sofa besteld - ook een aanrader! Heel kwalitatief qua materiaal, ook goed ingepakt bij de levering. Opnieuw zeer tevreden van.
Simpel: een dikke aanrader! Van warme ontvangst in de winkel over super professioneel advies tot een snelle, vlotte levering. Een open, oprechte communicatie zorgt voor een heel fijne winkelbeleving met -voor ons- als kers op de taart prachtige zetels die van ons huis echt een thuis maken. Bezoek de winkel, word verliefd op dat mooie meubelstuk en geniet van hun unieke aanpak. Wij blijven zonder twijfel klant!
Na het bezoeken van de onwijs mooie winkel, hebben we Tess gevraagd voor interieuradvies ter plaatse van ons nieuw appartement. Ze stelde heel mooie dingen voor, kwam met heel verfrissende ideeën en voelde ook meteen goed aan wat onze stijl is en wat bij het appartement past. Ook de plaatsing was zeer professioneel. Wij zijn heel tevreden.
De perfecte plek om je meubels te kopen. Bedden, zetels, tafels, stoelen, alles wat je wil. Daarbovenop een gemoedelijke klantenservice, wat wil je nog meer? 100 procent aanrader
Zetel maandag geleverd en hij is prachtig! stof gekozen uit staalboek Ben er super tevreden over en al veel complimenten gekregen. Bedankt voor de top service, de vriendelijkheid van iedereen betrokken en de prachtige afwerking ! Ik kom zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid