facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Water Purifier NV

The Water Purifier NV

Info

The Water Purifier NV is DE specialist in waterbehandeling. U kan bij ons terecht voor zowel drinkwaterfonteinen (met flessen of op de waterleiding), waterontharders en industriële waterbehandeling.

Geschiedenis

Wij zijn al meer dan dertig jaar een expert wat betreft het bottelen van drinkwater en zijn terecht fier op ons water dat als enige de naam van Limburgs Water mag dragen. Dit Limburgs Water wordt na een uniek zuiveringsproces met veel zorg gebotteld en voldoet aan alle strenge normen wat betreft voedselveiligheid. Onze regelmatige interne en externe laboratoriumcontroles zorgen ervoor dat wij onze klanten Limburgs Water van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden.

Naast drinkwater zijn wij ook nog actief in de residentiële en commerciële waterbehandeling (waterontijzering, waterverzachting, omgekeerde osmose, ...). Wij staan in voor de verkoop, installatie, het onderhoud en de herstellingen van al onze toestellen. Kortom, wij kunnen een oplossing bieden voor elk "water"probleem en dit in heel België.



"De eerlijke oplossing voor je dagdagelijkse waterbehoeften!"
Adres: Genebroekstraat 82, 3581 Beverlo, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089/362440
Stad: Beverlo
Route: Genebroekstraat 82
Postcode: 3581



op zoek naar gerelateerd: TWP Easy Purificato, Water purifier outdoor, Tijl Clerckx, Water purification tablets, Water filter, Clover b28
Recensies
Vlotte levering, zoals afgesproken. Uitgevoerd op 27-6-2023 Keurige plaatsing en netjes afgewerkt. Bij oplevering goede uitleg gekregen en dat alles door een zeer vriendelijke monteur!
Aangename communicatie. Waterkoeler werd netjes geïnstalleerd door Steven. Correcte en vlotte administratieve afhandeling! TOP!
Wij hebben een waterverzachter met drinkwatersysteem laten plaatsen door The Water Purifier. Wij zijn heel content over alle aspecten. Heel vriendelijk, snel antwoord bij vragen, snelle service, nooit dubbelzinnig. Zeker een aanrader.
De ervaring met TWP is enkel uitstekend te noemen. Wij zijn zeer tevreden van onze waterontharder. Correct advies, eerlijke prijs en heel professionele en uiterst vriendelijke installateurs. Heb je nog extra vragen, zijn ze steeds erg reactief en bereid te helpen waar nodig. Een dikke aanrader!
een super firma om mee samen te werken, alles volgens afspraak verlopen die voor mij zeer belangerijk is. ook een zeer mooi toestel aan een eerlijke en correcte prijs, de instalateur was een super gast en super vriendelijk en niets was hem teveel, tot in de puntjes afgewerkt, een aanrader voor iedereen, doe zo verder ::
Bij elke stap in het proces van informatie naar installatie van de waterverzachter werden wij enorm positief verrast door TWP. Elke medewerker waarmee we in contact kwamen is ongelofelijk vriendelijk, professioneel en geeft duidelijke informatie. Een applausje en dikke pluim voor Virginie, Petra en Ernie met anderen hadden we geen contact! Daarnaast is alles zeer vlot verlopen: bij eerste contactname kon het huisbezoek nog binnen dezelfde week plaatsvinden, en ook na beslissing om met TWP in zee te gaan vond de installatie nog in dezelfde week plaats. Wij hebben geen slecht woord over onze ervaring, alleen enthousiasme.. Daar klinken we op met een glaasje superproper water!
Zeer tevreden over de service. Afspraken worden correct uitgevoerd. Vriendelijke installateur die steeds bereid was om op onze vragen een goede uitleg te geven. Tot nu toe enkel een positieve ervaring.
Ons tweede toestel, omdat we het niet meer kunnen missen. De info hierover kregen we snel en op uiterst vriendelijke manier, de technieker hij doet ook het onderhoud - kent de weg al is gewoon een topper : supervriendelijk, werkt efficiënt en uiterst net! Een echte referentie voor The Water Purifier!
Een betere beslissing kon niet worden genomen. Vlot en vriendelijk aan de telefoon, en nog vriendelijker bij plaatsing. Bedankt voor dit toptoestel! TWP is zeker een aanrader. Groetjes!! :-
Hallo. We hebben vandaag de 2de waterverzachter toestel van TWP laten plaatsen. Ging allemaal super snel bedankt voor de uitleg en het plaatsen van de toestel. Ben super tevreden met de levering en plaatsen van de toestel door de technieker top super bedankt groetjes Kegam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid